1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

UPDATE 2. Poliția a găsit suspectul. Alertă medicală! Suspect de coronavirus, fugit din Matei Balș. Streinu Cercel: A deschiș ușa și a plecat!

Un cetățean bulgar cu CNP de România(fapt care arată că s-a născut în România), suspect de infecție cu coronavirus, ar fi reușit să părăsească spitalul Matei Balș, acolo unde era internat. Evenimentul s-ar fi petrecut astăzi, în jurul orei 16:40, susțin surse apropiate situației.

23 feb, 2020 | ECONOMICA.net

 UPDATE 3: Potrivit www.capital.ro , ultimele rezultate relevă pacientul suspect a ieșit negativ la testul pentru coronavirus.

UPDATE 2: La puțin timp după ce ECONOMICA.NET a publicat știrea, Poliția a emis un comunicat prin care anunță că a fost identificat și reținut bărbatul, care "a plecat fără acordul medicilor".

"Bărbatul a fost localizat la o adresă din Bucureşti, fiind în supraveghere şi totodată a fost anunţat personalul unităţii medicale", a transmis Poliţia Capitalei.

 

UPDATE. Aflat în direct la Realitatea TV  în timp ce publicam această știre, profesorul Adrian Streinu Cercel, managerul de la Matei Balș, spune că cetățeanul vizat nu era italian și că nu afugit ci a fost lăsat să plece, pe picioare. Nu neagă, însă, că era o persoană suspectă de infecție cu coronavirus.ba chiar a lăsat de înțeles că a existat un astfel de caz.

" Spitalul nu e pușcărie. Pleacă cine vrea. A deschis ușa și a plecat", a spus profesorul.

 

Este alertă de nivel maxim. Numele italianului suspect se știe deja.

Vom reveni cu detalii.

Amintim că în Italia fenomenul coronavirus ia amploare, afectând și România, care are peste 1,5 milioane de oameni acolo.

 

Detalii despre situație și despre măsurile luate de autoritățile române puteți citi aici.

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO