1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Alfa Romeo va concura Porsche şi Ferrari cu o nouă super-maşină

Alfa Romeo va produce o nouă super-maşină, cu o putere a motorului de cel puţin 700 de cai putere, cu care va concura Portche, Ferrari şi McLaren, relatează Bloomberg, preluat de News.ro.

02 iun, 2018 | Agerpres

Viitorul coupe 8C va fi echipat cu un motor turbo care va avea tracţiune integrală, electrică. Producţia totală a motorului va fi de cel puţin 700 de cai putere, urmând ca bolidul să accelereze de la 0 la 60 de mile pe oră în mai puţin de 3 secunde. Compania nu a precizat care va fi viteza maximă a modelului 8C.

Fiat, compania care deţine Alfa Romeo, a mai anunţat vineri că va lansa mai multe SUV-uri şi încă un model "specializat", un coupe bazat la automobilul Giulia, numit GTV.

Super-maşina 8C pare să fie un pas destul de mare pentru un brand care tocmai revine în forţă pe piaţa americană, dominată de SUV-uri şi crossovere de lux.

Majoritatea celor opt maşini promise de Alfa pentru a fi comercializate pe piaţa americană în următorii ani sunt de dimensiuni maari. Anul trecut, sedanul Giulia şi SUV-ul Stelvio au primit note mari în rândul cumpărătorilor şi analiştilor, aşa că este de aşteptat ca brandul să continue să producă modele noi pentru a concura cu Macan, cel mai vine vândut model al Porsche, şi cu automobilul F-Pace al Jaguar.

Vânzările globale ale Alfa Romeo oferă o bază solidă pentru inovaţii, înregistrând o creştere de peste 160% în ultimii cinci ani, la 170.000 de unităţi aşteptate pentru 2018, faţă de 66.000 comercializate în 2014. În 2018, 16% din vânzările totale ale Alfa Romeo ar urma să aibă loc în America de Nord, în timp ce în 2013 compania nu a vândut automobile noi în regiune.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO