Allview lansează noul model de laptop Allbook i

Compania Allview a anunțat marți prin intermediul unui comunicat că a lansat Allbook i, cel mai nou model de laptop din portofoliul sau, unitate ce ste echipată cu un procesor Intel Core i3 din a 10-a generație, display IPS Full HD anti-glare, sistem de ventilație performant, capacitate de memorie extinsă, ce le oferă utilizatorilor toate funcționalitățile de care au nevoie, într-un design subţire şi elegant. 
Economica.net - mar, 26 ian. 2021, 14:04
Allview lansează noul model de laptop Allbook i

„Laptopurile au jucat un rol important în ultimul an pe piața IT&C, pe măsură ce companiile și consumatorii au căutat instrumente de productivitate pentru a susține munca de la distanță. De la lansarea primului laptop Allview în 2017, ne-am dezvoltat anual portofoliul de produse din această categorie și am încercat să acoperim o plajă largă de utilizatori, raportându-ne la strategia „Smarters”, prin care ne dorim să oferim clienților performanțe deosebite integrate într-un design modern și comercializate la prețuri accesibile. Noul Allbook i se remarcă față de modelele precedente prin integrarea procesoarelor din familia Intel Core generație a 10-a, ce ajută la realizarea task-urilor pentru întrega zi, încărcare rapidă și autonomie îndelungată, fiind construit pentru mobilitate și aducând o experiență de utilizare captivantă”, a explicat Lucian Peticilă – General Manager Allview.

Performanțe ridicate și experiență familiară Windows

Allbook i dispune de un procesor Intel Core i3 din a 10-a generație, ce garantează mai multă putere cu un consum mai mic de energie și reduce timpul de răspuns pentru a crește eficiența în multitasking.
Capacitatea de stocare de tip SSD M2 de 256GB și cei 8 GB RAM DDR4 asigură o experiență fluidă în rezolvarea sarcinilor zilnice, într-un mod mai rapid și o utilizare multimedia intensă.

Clienții au posibilitatea de a-și alege SO pentru propriul device, întrucât Allbook i rulează versiunea Windows 10 Home, Windows 10 Professional, Windows 10 for Education sau Ubuntu. Astfel, aceștia se pot bucura de soluția potrivită propriilor nevoi (Windows 10 Home este alegerea potrivită pentru utilizatorii casnici, Windows 10 Professional se adresează utilizatorilor profesioniști, Windows 10 for Education așa cum îi spune și numele este o versiune construită pentru a furniza setările necesare utilizatorilor din domeniul educațional (elevi, studenți, profesori), iar Ubuntu este apreciat pentru configurare ușoară, stabilitate, rapiditate și eficiență).

Sistem de ventilație performant, util pentru folosirea intensă

Heatpipe-urile dispuse asimetric permit maximizarea eficienței de răcire, gestionând într-un mod inteligent temperatura sistemului. Astfel, Allbook i își păstrează temperatura optimă pentru ca utilizatorii să beneficieze pe deplin de performanța portabilului și să atingă viteze mari de rulare.

Display generos, vizionare intensă

Allbook i beneficiază de un display de 15,6 inchi, IPS Full HD, antireflex, ce reproduce imaginea la o calitate superioară atât la vizualizare frontală cât și din unghiuri de până la 178°. Acesta oferă o experiență vizuală captivantă, fie că utilizatorul lucrează, creează conținut sau vizionează filme.

Design elegant, construit inteligent

Cu o greutate de aproximativ 2 kg, Allbook i îmbină designul elegant și subțire cu performanța, transformându-l în dispozitivul perfect pentru cei ce caută portabilitate și fiabilitate. Noul model de laptop al companiei Allview reprezintă soluția optimă între estetică și funcționalitate.

Conectivitate permanentă

Allbook i dispune de o serie extinsă de interfețe pentru conectivitate, pentru ca utilizatorii să aibă libertatea de a lucra și crea, fără întrerupere: port HDMI, slotul de card Micro SD, port USB 3.0 (promite viteze de 10x mai mari comparativ cu USB 2.0 și viteze de transfer de până la 4.8 Gbps), port USB type C și jack audio pentru căști.

Prețuri și disponibilitate

Noul Allbook i este disponibil în patru variante ale sistemului de operare, în funcție de nevoile fiecărui client: Windows 10 Home, Windows 10 Professional, Windows 10 for Education sau Ubuntu. Prețul recomandat de vânzare pornește de la 2699 de lei.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, în anul 2011, primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. În 2017 Allview a dezvoltat primul smartphone cu asistent vocal în limba română – AVI, iar la finalul lui 2018 a fost semnat contractul cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV și Google Assistant integrat. Brandul Allview este prezent pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Republica Cehă, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia. Viziunea Allview este de a oferi tehnologii avansate și accesibile, sub un brand românesc.

Te-ar mai putea interesa și
Zelenski: Deblocarea ajutorului militar american pentru Ucraina este de o importanță critică
Zelenski: Deblocarea ajutorului militar american pentru Ucraina este de o importanță critică
O decizie rapidă a Congresului SUA pentru deblocarea noului ajutor american de peste 60 de miliarde de dolari destinat Ucrainei este de o "importanţă critică", a declarat luni preşedintele......
„Autostrada Ford Otosan”: UMB ar putea finaliza în octombrie lucrările la tronsonul 4 al DEx12 – ministrul Transporturilor
„Autostrada Ford Otosan”: UMB ar putea finaliza în octombrie lucrările la tronsonul 4 al DEx12 – ministrul ...
Termenul estimat de finalizare a lucrărilor pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova - Pitești (DEx12) este luna octombrie ...
Nou investitor în regenerabile în România: compania finlandeză Korkia vrea să dezvolte un portofoliu de 600 MW în fotovoltaic
Nou investitor în regenerabile în România: compania finlandeză Korkia vrea să dezvolte un portofoliu de 600 MW în fotovoltaic
Compania finlandeză Korkia și dezvoltatorul român de energie regenerabilă Econous Green Energy au încheiat un parteneriat ...
Banca Greciei își înrăutățește estimările privind evoluția economiei în acest an
Banca Greciei își înrăutățește estimările privind evoluția economiei în acest an
Banca Centrală a Greciei (BoG) a înrăutăţit luni previziunile privind evoluţia economiei, pentru a doua oară din decembrie, ...