1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

News

Anchetă a Poliţiei după ce o persoană a aruncat o sticlă incendiară într-un magazin din Timişoara

Poliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă după ce o persoană necunoscută a aruncat o sticlă incendiară într-un magazin de electrice şi electrocasnice dintr-un cartier al oraşului, incendiul afectând uşa de la intrare, iar autorul fiind căutat de anchetatori, transmite corespondentul Mediafax.

28 dec, 2013 | Mediafax

Potrivit poliţiştilor din Timişoara, o persoană necunoscută a incendiat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, uşa unui magazin de electrice şi electrocasnice din Piaţa Traian, o zonă din municipiu în care există preponderent case vechi, aflată la circa doi kilometri de centrul oraşului. Anchetatorii au stabilit că s-a folosit o sticlă incendiară, iar persoana care ar fi aruncat-o este căutată.

La locul incendiului a fost chemat un echipaj de pompieri care a intervenit pentru stingerea focului, fiind afectată doar uşa de la intrarea în magazin.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine este autorul faptei, iar dacă va fi prins acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru distrugere prin incendiere.

Potrivit poliţiştilor, este al treilea astfel de incident produs în zonă în ultima perioadă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO