Angajări pe salarii cuprinse între 1.800 lei şi 6.000 lei lunar

ECONOMICA.NET vă prezintă oferta de muncă în România, pentru care angajatorii au făcut publice salariile pe care sunt dispuşi să le ofere candidaţilor selectaţi pe posturile vacante. Iată locurile de muncă pentru care se fac angajări în această perioadă, salariile şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 
Economica.net - Dum, 05 feb. 2017, 07:53
Angajări pe salarii cuprinse între 1.800 lei şi 6.000 lei lunar

Oferta de muncă disponibilă în România, pentru care angajatorii au făcut publice salariile pe care sunt dispuşi să le ofere

O companie angajează director pentru un complex turistic din România, pe salarii nete de peste 4.700 lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin cinci ani experienţă în activitatea hotelieră, are permis de conducere categoria B, calităţi de manager, e dispus să aibă program de muncă flexibil, e prietenos cu clienţii şi cunoaşte o limbă străină. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de peste 4.700 lei lunar, spor de conducere, spor de sezon, maşină şi telefon de serviciu.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Grupul Hotelier Phoenicia – Perla Majestic angajează inginer constructor structurist pe salarii cuprinse între 4.000 lei şi 6.000 lei lunar.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Un service şi distribuitor de piese auto angajează doi mecanici auto pe salarii cuprinse între 2.000 lei 5.000 lei lunar, în funcţie de competenţele angajaţilor.
Candidatul potrivit pentru acest post are calificare de mecanic auto, cel puţin doi ani experienţă într-un post similar, e serios, muncitor, ordonat, are permis de conducere categoria B. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de Engleză la nivel conversaţional.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O firmă angajează mecanici şi electricieni auto pe salarii nete cuprinse între 2.200 lei şi 3.000 lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe tehnice de mecanică auto, cel puţin trei ani experienţă relevantă în service auto, calificare de mecanic auto/electromecanic, cunoştinţe tehnice de diagnoză auto, poate consulta documentaţia tehnică în română sau engleză.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl poţi accesa la acest link.

O agenţie de recrutare de personal casnic caută patru bone interne pe care le ofertează cu salarii cuprinse între 2.000 lei şi 2.500 lei lunar
Agenţia caută persoane serioase, nefumătoare, cu experienţă în creşterea şi educarea copiilor. 
Angajatorii asigură cazarea şi masa candidatelor selectate, le oferă salarii cuprinse între 2.000 lei şi 2.500 lei lunar, şi patru zile libere pe lună.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează pe postul de agent de vânzări zona Sud pe salarii nete cuprinse între 1.800 lei şi 2.300 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice sau economice, bune cunoştinţe de engleză, permis de conducere categoria B, ştie să lucreze în MS Office, e dispus la deplasări.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link. 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Rusia impune interdicții de intrare în țară mai multor oficiali europeni, fără să facă însă publice numele acestora
Rusia impune interdicții de intrare în țară mai multor oficiali europeni, fără să facă însă publice numele acestora
Rusia a anunţat vineri că a impus interdicţie de intrare în ţară pentru mai mulţi oficiali europeni ca răspuns la ...
Electrica împrumută 1,5 miliarde de lei de la bănci, ca să facă față schemei de plafonare a prețurilor și reducerii facturilor
Electrica împrumută 1,5 miliarde de lei de la bănci, ca să facă față schemei de plafonare a prețurilor și reducerii ...
Electrica Furnizare se va împrumuta de 1,5 miliarde de lei, pe termen scurt, în contextul în care compania trebuie să ...
Germania trimite avioane de vânătoare în România într-o misiune NATO de apărare a spațiului aerian
Germania trimite avioane de vânătoare în România într-o misiune NATO de apărare a spațiului aerian
Trei avioane de luptă Eurofighter germane vor pleca spre România în februarie şi martie, în contextul în care ţările ...