1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

News

Angajări pe salarii de până la 3.600 lei lunar în România pentru candidaţi cu studii medii. Vezi oferta de muncă

Iată oferta de angajare în România, cu salariile la vedere, disponibilă pe unul dintre cele mai mari site-uri de recrutare din ţară. Candidaţii cu studii medii sunt ofertaţi în această perioadă cu salarii de până la 3.600 lei pe lună, iar cei cu studii superioare - cu salarii care pornesc de la 2.800 lei lunar. 

21 mai, 2016 | ECONOMICA.net

Un complex hotelier de cinci stele angajează pe următoarele posturi: bucătar şef tură, bucătar, bufetier, pizzar, ajutor bucătar, lucrător bucătărie. 

Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste posturi a urmat curs de calificare în meseria pentru care aplică şi a mai lucrat în domeniu.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 300 de euro şi 800 de euro lunar, li se oferă bonuri de masă şi li se asigură transportul la muncă.
Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

O firmă angajează 15 agenţi de teren contracte energie.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 2.000 lei lunar, la care se adaugă bonusuri de performanţă.
Experienţa şi vârsta nu sunt criterii de eligibilitate la angajare. 
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă specializată în marketing şi publicitate angajează pe postul de reprezentant de vânzări. Experienţa nu este obligatorie la angajare. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.500 lei şi 2.000 lei lunar, la care se adaugă bonusuri de performanţă. Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează pe posturile de lucrător bucătărie şi de casier. Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste posturi are studii medii şi îi place să lucreze cu clienţii. Experienţa nu e criteriu de eligibilitate la angajare. 
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii lunare cuprinse între 1.500 lei şi 2.000 lei, bonusuri de performanţă, contract de muncă şi "mediu de lucru fără stres", potrivit anunţului de recrutare.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O şcoală primară privată angajează un profesor.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de liceu sau de colegiu pedagogic şi de studii superioare de profil, are cel puţin patru ani experienţă în educaţie, dar şi cunoştinţe cel puţin medii de engleză sau de germană. 
Salariul cu care sunt ofertaţi candidaţii începe de la 2.800 lei lunar. 
Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO