1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

News

Apare prima "ceabletă". Rufus Cuff este ceasul-tabletă de pe încheietura mâinii

Mai ţii minte panoul de comenzi cu care era dotat Predatorul pe antebraţ? O companie americană pregăteşte surpriza anului 2016 în materie de gadget-uri. Apare prima "ceabletă", o tabletă care şade la încheietura mâinii, înlocuind smartwatch-ul, notează USA Today.

07 noi, 2015 | ECONOMICA.net

Aşa cum phablet-urile au fost, la prima generaţie, produse de nişă ridiculizate de concurenţă, pentru a se impune mai târziu ca cele mai căutate smartphone-uri, compania americană Rufus Labs pariază că tableta cu brăţară are potenţialul să revoluţioneze piaţa emergentă a gadget-urilor wearable.

Practic, Rufus Cuff este o tabletă low-end montată la încheietura mâinii. Are touchscreen de 3,2 inci şi până la 64 GB stocare internă, fiind echipat cu o versiune de Android 4 KitKat şi funcţii de monitorizare pentru fitness.

"Va înlocui smartphone-urile, portofelele, ceasurile, gadget-urile pentru fitness, toate la un loc", crede directorul Rufus Labs, Gabe Grifoni, citat de USA Today.

Totuşi, Rufus pare că a ratat ocazia să dezvolte un produs cu adevărat util. "Ceableta" Cuff nu suportă cartelă SIM, deci nu poate fi folosită ca smartphone şi nu are acces la date mobile. Este echipată cu WiFi şi Bluetooth, însă aceste standarde sunt practic inutile atunci când eşti în mişcare.

Astfel, pentru conexiune permanentă la internet, Rufus Cuff are nevoie de un smartphone cu date mobile.

Rufus a atras peste 450.000 de dolari printr-o campanie de crowdfunding pe Indiegogo şi va lansa dispozitivul Cuff la începutul anului viitor. Ceableta este disponibilă pentru precomenzi, cu preţuri de la 249 de dolari.

 

The Rufus Cuff from rufuslabs on Vimeo.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO