1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

IT&C

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un preţ de pornire de 1.199 dolari

Apple va lansa miercuri câteva noi produse, printre care modele iPhone, un nou Apple Watch și noi versiuni ale căștilor AirPods. Sunt zvonuri și despre noi tablete iPad, însă șansele sunt mai scăzute, potrivit Hotnews.ro.

11 sep, 2018 | ECONOMICA.net

Produsul vedetă va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de până acum, dar și cu cel mai mare preț, estimările indicând că ar putea fi cu 20% mai scump decât iPhoneX.

Acum un an era lansat iPhoneX care costa de la 999 dolari în SUA și de la 1.000 de euro în Europa, iar zvonurile sunt că Apple va ridica ștacheta, iar iPhone ”XS Plus” sau ”XS Max” va avea ecran de 6,5 inci și va costa de la 1.199 dolari în SUA.

Este de așteptat să fie lansată și o versiune nouă și mai puternică a lui iPhoneX, probabil numită XS, dar se zvonește că va exista și o versiune mai ieftină de iPhone, cu ecran de 6,1 inci, potrivit Hotnews.ro

Cu iPhone, Apple realizează peste 60% din cifra sa de afaceri și vinde cam 220 de milioane de unități pe an, totalul din 2007 și până acum depășind 1,3 miliarde unități. Dacă în lume cota de piață iOs pe piața smartphone-urilor este de 15%, în SUA este de 40%.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO