(P) Aragazul – o achiziţie esenţială în bucătărie!

În orice casă intrăm, aragazul este un obiect care predomină în peisajul din bucătărie. Fiecare dintre noi are nevoie de o asemenea investiţie, mai ales dacă persoana respectivă se consideră a fi un bucătar, o gospodină sau un gurmand veritabil.
Economica.net - vin, 16 oct. 2020, 15:38
(P) Aragazul - o achiziţie esenţială în bucătărie!

Aragazurile din ziua de astazi se gasesc intr-o varietate mare de modele, culori, dimensiuni si stiluri. Exista aragazuri moderne care respecta design-ul clasic sau chiar retro/vintage, pe cand unele modele sunt direct desprinse dintr-o bucatarie a viitorului. Alegerea ramane insa a cumparatorului, care va decide in functie de design-ul din bucataria proprie si de bugetul disponibil.

Magazinul Techstore.ro ofera o gama foarte mare de aragazuri casnice, profesionale, masini de gatit, friteuze si gratare cu gaz. Acest magazin este disponbil 24/7, fiind accesibil online prin pagina sa. Clientii magazinului pot sa adreseze oricand intrebari legate de produs si cel mai important pot discuta telefonic cu un specialist al magazinului. Techstore.ro are reputatia de a comercializa brand-uri renumite precum Fulgor Milano, un nume renumit care fabrica aragazuri de cea mai buna calitate.

Cu atat de multe tipuri de electrocnice de bucatarie din care sa alegem, poate fi greu sa decidem ce aragaz de bucatarie este cel mai potrivit pentru casa voastra, fara a mentiona nevoile gospodariei respective. In cele din urma, va trebui sa va echilibrati preferintele estetice, obiceiurile de gatit si bugetul pe masura ce va sortati optiunile.

Primul lucru de care trebuie sa tineti cont este sursa de alimentare a aragazului si anume aveti trei optiuni: electric, gaz sau mixt.

Toate tipurile de aragazuri au avantaje si dezavantaje, dar trebuie sa faceti o alegere in functie de sursa de alimentare pe care o aveti disponibila.

De exemplu, daca aragazul actual este pe gaz, atunci este mult mai economic sa va cumparati unul tot pe gaz astfel incat costurile pe care le aveti vor fi doar cu achizitia aragazului si instalarea lui.

Daca in schimbul aragazului actual care este pe gaz, dumneavoastra doriti sa va cumparati unul electric atunci trebuie sa tineti cont ca este necesara modificarea instalatiei electrice, deoarece un aragaz electric necesita o alimentare separata, ceea ce inseamna costuri suplimentare.

Daca actualul aragaz pe care il detineti functioneaza cu gaz, dar doriti sa beneficiati de avantajele aragazului electric, atunci o solutie avantajoasa o reprezinta aragazul mixt si anume plita pe gaz si cuptorul electric.

Modelul de aragaz Fulgor Milano Sofia F6PDF304S1, este o investitie numai buna pentru cei care doresc sa beneficieze de performante sporite in bucatarie. Acest aragaz ofera 4 arzatoare cu comenzi duble ajustabile, butoane din inox, repornire automata si grilaje profesionale din fonta.

Cuptor Multifunctional ofera versabilitate si este extrem de performant, oferind o sursa constanta de coacere atat pentru preparate din carte, prajituri, paine sau pizza.

De asemenea, ofera:
-Control tactil cu 12 functii, cronometru digital + butoane;
-Functii : pizza, deshidratare, dezghetare, incalzire rapida, mentinere la cald, convectie, coacere, grill, iluminare;
-Ventilatie dubla interna;
-Autocuratare pirolitica;
-Functia Booster pentru a atinge rapid temperatura dorita;
-In interior: email negru portelan;
-Datorita celor 4 geamuri, usa va ramane la o temperatura mai mica de 50C chiar si in timpul curatarii pirolitice, cand temperatura ajunge in interiorul cuptorului la 450C;
-Inchidere asistata a usii cuptorului.

Investiţi într-un cuptor profesional de la magazinul Techstore.ro!

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...