1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

News

Asociaţia Colectiv GTG: Cerem desecretizarea informărilor SRI referitoare la disfuncţionalităţile din sănătate

Asociaţia Colectiv GTG 3010 i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis desecretizarea informărilor Serviciului Român de Informaţii transmise către preşedinţie cu privire la vulnerabilităţile şi disfuncţionalităţile din sistemul public de sănătate, informează un comunicat remis sâmbătă AGERPRES. 

14 mai, 2016 | ECONOMICA.net

Membrii Asociaţiei consideră că bacteriile din spitale au cauzat moartea a mii de oameni, ceea ce reprezintă o problemă de siguranţă naţională şi că, prin urmare, se impune intervenţia şefului statului.

"Vrem să aflăm adevărul cu privire la moartea copiilor noştri. Vrem ca niciun părinte să nu mai treacă prin durerea prin care trecem noi acum. Fiii noştri au fost condamnaţi la moarte de acest sistem corupt. Klaus Iohannis trebuie să facă ceea ce a promis - un altfel de politică - şi să desecretizeze informările primite de la SRI, pentru a nu fi acuzat că acoperă vinovaţii", precizează Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, citat în comunicat.

De asemenea, membrii Asociaţiei s-au adresat şi copreşedinţilor PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga şi le-au cerut să se delimiteze de candidatul PNL la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, ca urmare a asocierii acestuia în campania electorală cu fostul primar cercetat în dosarul "Colectiv", Cristian Popescu Piedone.

"Considerăm că demersul lui Răzvan Sava reprezintă o ofensă adusă victimelor incendiului de la Colectiv. Primar al Sectorului 4 trebuie să fie o persoană asupra căreia să nu planeze nicio umbră legată de conduita sa morală sau civică şi să nu lezeze, prin candidatura sa, memoria celor 64 de victime ale tragediei din Colectiv", se arată în solicitarea trimisă liderilor PNL.

Asociaţia Colectiv GTG 3010 este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, apolitică şi independentă, cu personalitate juridică, cu scop public, înfiinţată în temeiul OG nr. 26/2000.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO