Audi a publicat prima imagine completă cu noul TT

Audi a mai publicat o imagine de tip teaser a noului TT. De această dată, imaginea surprinde silueta coupe-ului din Ingolstadt, programat să îşi facă apariţia în cadrul Salonului Auto de la Geneva, informează Automarket.ro.
Economica.net - sâm, 01 mart. 2014, 14:15
Audi a publicat prima imagine completă cu noul TT

După o serie de schiţe oficiale, două teaseruri şi un clip care trădează aspectul blocurilor optice frontale, Audi TT este tot mai aproape de lansare.

Pregătit să fie arătat publicului încă din 3 martie, ziua în care Grupul Volkswagen îşi prezintă premierele înaintea epxunerii lor la Geneva, noul TT mai alimentează nerăbdarea fanilor cu un teaser. De această dată este vorba despre o imagine care dezvăluie profilul roadsterului şi designul LED-urilor înglobate în interiorul stopurilor.

Aşa cum vă anunţam, designul conceptului Allroad Shooting Brake nu se regăseşte foarte mult în partea posterioară, designerii revenind la linia clasică a coupe-ului.

Modelul va păstra în linii mari dimensiunile modelului actual, fiind aşteptate câteva modificări doar la nivelul ampatamentului. Decizia este ajutată şi de folosirea platformei modulare MQB a Grupului Volkswagen. Ea serveşte deja unor modele populare cum sunt VW Golf şi Audi A3.

Odată cu cea de a treia generaţie a roadsterului TT, Audi va introduce şi un nou design pentru planşa de bord. Noul format al instrumentelor presupune folosirea unui ecran TFT color cu o dimensiune de 12.3 inch, alături de noi butoane pentru climatizare, o consolă centrală redesenată, scaune sport şi un volan redesenat.

Odată cu noul TT, Audi va lansa şi noul săi sistem MMI, care va elimina cele patru butoane clasice din jurul comenzii rotative în favoarea unei noi configuraţii, cu doar două butoane, pentru o uşurinţă în utilizare.

Audi vrea ca noul MMI să poată fi folosit instinctiv, fără ca şoferul să fie nevoit să se uite la butoane. Butonul din stânga va fi destinat submeniurilor, în timp ce butonul din dreapta va accesa setările elaborate ale fiecărui submeniu în parte, funcţia sa fiind comparată cu cea a butonului din dreapta al unui mouse.

Te-ar mai putea interesa și
România va primi 6 miliarde de euro pentru a atenua impactul viitoarei taxe pe carbon în prețul gazelor și al carburanților auto. Ce trebuie să facă autoritățile ca să luăm banii
România va primi 6 miliarde de euro pentru a atenua impactul viitoarei taxe pe carbon în prețul gazelor și al carburanților ...
România va fi unul dintre cei mai mari beneficiari ai Fondului Social pentru Climă, ceea ce va crea o oportunitate semnificativă de a reduce rata sărăciei energetice la nivel național. Astfel,......
Primele zboruri din spaţiul Schengen aterizează duminică pe aeroportul Henri Coandă între orele 00:05-01:00
Primele zboruri din spaţiul Schengen aterizează duminică pe aeroportul Henri Coandă între orele 00:05-01:00
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, ...
Autostrada Transilvania: Turcii de la Ozaltin, declarați câștigători ai contractului pentru viaductele de 3,2 kilometri
Autostrada Transilvania: Turcii de la Ozaltin, declarați câștigători ai contractului pentru viaductele de 3,2 kilometri
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul contractului pentru construcția ...
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare
Echipa Zesh, condusă de sătmărean Marius Martocsan, a reușit să atragă până în acest moment fonduri în valoare ...