1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

News

Audi pregăteşte cel mai mic SUV din gamă, Q1

Audi va profita de ediţia 2014 a Salonului Auto de la Detroit pentru a dezvălui un concept ce anticipează viitorul Q1. Designul celui mai mic SUV din gama Audi este trădat de o serie de schiţe oficiale, informează Automarket.ro.

07 dec, 2013 | ECONOMICA.net

Deşi mai este aproape o lună până când Salonul Auto de la Detorit îşi va deschide porţile, Audi a ţinut să publice încă de astăzi o serie de teasere cu surpriza sa pentru cel mai important eveniment auto al începutului de an.

Constructorul din Ingolstadt a dezvăluit o serie de teaseruri ale unui viitor concept, însoţite de un comunicat oficial. Numele nu este momentan cunoscut, însă imaginile trădează silueta unui crossover de mici dimensiuni. Judecând după anunţul făcut săptămâna aceasta de Audi, ar putea fi vorba chiar despre conceptul care anticipează viitoarea versiune de serie a micului SUV Q1.

În comunicatul oficial, Audi susţine că prototipul pe care îl vom vedea expus la Detroit va fi „o nouă evoluţie a dezvoltării limbajului de design. El va combina o serie de elemente vizuale şi estetice, programate să ajungă pe viitoarele modele Audi, cu ideea de vehicul pentru teren accidentat şi caroseria Shooting Brake”.

Conceptul va combina o serie de elemente vizuale şi estetice, programate să ajungă pe viitoarele modele Audi

Conceptul va măsura 4200 de mm lungime, ceea ce înseamnă că va fi cu 185 de mm mai mic decât Q3, mezinul gamei off-road din Ingolstadt. Dacă ar fi să judecăm şi după acest detaliu, conceptul îşi propune clar să anticipeze viitorul Q1, poziţionat sub Q3.

Audi nu a făcut publice foarte multe detalii, însă a precizat că surpriza de la Detroit va purta eticheta e-tron. Asta înseamnă că vom vedea sub capotă fie un ansamblu hibrid PHEV, fie unul pur electric.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO