1EUR = 4.7808 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Autobuze fabricate în România, suprinse pe străzile din Chişinău FOTO

Pe străzile Chișinăului au apărut autobuze noi cu inscripția „Produs în România", care probabil au fost aduse de peste Prut, scrie Unimedia

17 sep, 2017 | ECONOMICA.net

Unul dintre autobuze a fost văzut aseară pe ruta numărul 5 din capitala Republicii Moldova.

Deocamdată nu se cunoaşte câte astfel de autobuze sunt în Chișinău și nici pe ce rute circulă, dat fiind faptul că Întreprinderea Municipală „Parcul urban de autobuze" nu a anunțat încă despre noile unități de transport public.

Potrivit Digi 24, autobuzele sunt modelul City Bus Diamond, un produs al companiei Euro Bus Diamond. Este o companie care a început producţia în 2014, și are sediul în județul Ilfov,  în comuna Ciorogârla. Potrivit descrierii de pe site-ul companiei, autobuzul City Bus Diamond este proiectat şi dezvoltat în cooperare cu Universitatea Politehnică din Bucureşti. „Cu o capacitate de transport impresionantă, confort sporit, siguranţă crescută şi design avangardist, stabileşte un standard unic pentru transportul urban de călători. Modelul City Bus Diamond, cu podea 100% coborâtă, echipat cu motor Mercedes-Benz Euro VI de ultima generaţie, oferă un succes garantat pe termen lung indiferent de exigenţele cumpărătorului", spune compania.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO