1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Autostrada Lugoj – Deva: imagini spectaculoase din dronă cu cele mai noi tronsoane de autostradă din România VIDEO

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a postat miercuri imagini din dronă cu loturile 3 şi 4 din Autostrada Lugoj – Deva, care ar putea fi inaugurate până la finele lunii august. Vezi cum arată de sus cele mai noi tronsoane de autostradă din România.

17 iul, 2019 | | ECONOMICA.net

"Imagini de astăzi cu lucrările efectuate pe șantierul lotului 3 al autostrăzii Lugoj - Deva, constructor Asocierea S.C. Teloxim Con S.R.L. - COMSA S.A. - Aldesa Construcciones S.A.- Arcadis Eurometudes S.A. În acest moment stadiul fizic al lucrărilor este de aproximativ 95%", se arată într-una din postările CNAIR de pe Facebook (video jos).

Contractul pentru realizarea celor 21 de kilometri ai lotului 3 Lugoj-Deva, în valoare de aproape 580 de milioane de lei, a fost atribuit în 2013 asocierii S.C. Teloxim Con S.R.L.- COMSA S.A.- Aldesa Construcciones S.A. - Arcadis Eurometudes S.A.

Mai departe, CNAIR a prezentat imagini şi de pe lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, cel cu "Marele Zid Moldovenesc" de la Dealul Şoimuş, care ar putea fi terminat până pe 15 august.

"Imagini recente de pe lotul 4, autostrada Lugoj - Deva, zona dealului Șoimuș, constructor Asocierea S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. Stadiul fizic și financiar actual este de aproximativ 98%", scriu reprezentanţii CNAIR.

Lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva are circa 22 de kilometri. Contractul pentru acest lot a fost atribuit în 2013 asocierii Tehnostrade – Spedition UMB.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO