Banca Transilvania şi SIF Moldova oferă trei burse de studiu la Executive MBA University of Hull

Banca Transilvania şi SIF Moldova oferă trei burse de studiu la Executive MBA University of Hull în valoare totală de 30.000 de euro, potrivit unui comunicat al băncii.
Economica.net - vin, 26 iun. 2020, 11:49
Banca Transilvania şi SIF Moldova oferă trei burse de studiu la Executive MBA University of Hull

„O nouă competiţie pentru burse de studiu la Executive MBA University of Hull, dublu acreditat internaţional, începe azi. Sunt trei burse în valoare totală de 30.000 de euro, oferite de Banca Transilvania – unul dintre fondatorii şcolii de business şi de SIF Moldova – unul dintre partenerii MBA-ului. Competiţia este pentru persoanele care doresc să urmeze un program MBA 100% britanic, organizat în Cluj-Napoca, cu profesori internaţionali. Candidaţii trebuie să aibă cel puţin 3 ani experienţă în management şi să cunoască limba engleză la nivel avansat”, se spune în comunicat.

Banca menţionează că oferă Bursa BT Roberto Marzanati, în valoare de 15.000 de euro, care acoperă integral taxa de studii pentru cei doi ani, iar SIF Moldova, două burse, fiecare în valoare de 7.500 de euro.

Etapele competiţiei sunt următoarele: 26 iunie – 12 iulie: completarea formului de înscriere în competiţie disponibil pe siteul MBA-ului şi trimiterea acestuia împreună cu următoarele documente pe adresa [email protected]: CV în limba engleză/link spre profilul de LinkedIn; scrisoare de recomandare, în engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator, care să conţină datele de contact ale persoanei care face recomandarea şi antetul companiei/instutiţiei reprezentate. În perioada 13 – 19 iulie are loc evaluarea candidaţilor, iar pe 20 iulie anunţarea câştigătorului bursei prin newsroom BT, pe siteul EMBA University of Hull (România) şi social media.

Programul Executive MBA University of Hull constă în 12 module despre managementul general al unei afaceri, cursurile abordând teme variate, precum: gândire sistemică, marketing, mediul internaţional de afaceri, consultanţă şi managementul proiectelor, contabilitate, managementul resurselor umane, comportament organizaţional, leadership etc. Diploma de absolvire este internaţională şi acordată de University of Hull.

Pentru noua generaţie de cursanţi din care vor face parte şi bursierii cursurile încep în 30 iulie, în Cluj-Napoca. În funcţie de evoluţia pandemiei, University of Hull este pregătită să predea online toate cursurile.

În ultimele luni, cursanţii actuali ai programului au avut cursuri exclusiv online, precum şi o serie de webinarii cu invitaţi internaţionali.

Din 2015, de când a fost lansată şcoala de business Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, au absolvit programul 100 de cursanţi, iar în prezent studiază peste 30 de manageri şi antreprenori. Programul este derulat în România prin intermediul Asociaţiei Transilvania Executive Education, organizaţie non-profit care reuneşte Universitatea Hull, Universitatea Babeş-Bolyai şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Este susţinut de Banca Transilvania, Electrogrup şi Emerson.

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administraţie BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experienţă şi know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele.

Te-ar mai putea interesa și
Bucharest Properties a finalizat proiectul Vitan Estates, o investiţie de 20 de milioane de euro
Bucharest Properties a finalizat proiectul Vitan Estates, o investiţie de 20 de milioane de euro
Compania cu acționariat american Bucharest Properties REIT, a finalizat a doua etapă a complexului rezidențial Vitan Estates. Proiectul are două noi blocuri cu 156 de apartamente de închiriat....
Patronatul din retailul nealimentar cere Guvernului adoptarea OUG privind plata chiriilor din centrele comerciale
Patronatul din retailul nealimentar cere Guvernului adoptarea OUG privind plata chiriilor din centrele comerciale
Organizația Patronală a Retailerilor din România (RORETAIL) avertizează Guvernul cu privire la situația grea în care ...
Cîţu: Vom tăia toate căile prin care se fură banii din bugetul statului
Cîţu: Vom tăia toate căile prin care se fură banii din bugetul statului
Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, în Parlament, că anul acesta, „în premieră”, vor fi tăiate toate căile ...
Castrol dezvoltă noi lubrifianți pentru pentru rețeaua oficială de reprezentanțe Ford din România
Castrol dezvoltă noi lubrifianți pentru pentru rețeaua oficială de reprezentanțe Ford din România
Compania Castrol a anunțat luni prin intermediul unui comunicat că își continuă politică de consolidare a parteneriatul ...