1EUR = 4.8406 RON | Bucureşti 30 º

Finanţe şi bănci

BCR finanţează AFI Europe cu 32 de milioane de euro pentru finalizarea clădirilor de birouri

Banca Comercială Română (BCR) a acordat un credit de 32 milioane de euro companiei AFI Europe pentru finalizarea clădirilor de birouri AFI Park 2 şi AFI Park 3, potrivit unui comunicat primit la redacţia ECONOMICA.NET.

09 sep, 2014 | ECONOMICA.net

Finanţarea de 32 milioane de euro, acordată de Banca Comercială Română (BCR) companiei AFI Europe, include un credit de investiţii de 17 milioane de euro pentru clădirea de birouri AFI Park 2 şi un împrumut de dezvoltare de 15 milioane de euro pentru clădirea de birouri AFI Park 3.

AFI Europe operează în România din anul 2005, compania a dezvoltat şi gestionează AFI Palace Cotroceni, „cel mai mare şi cel mai dominant shopping mall din România” şi unul dintre cele mai mari mall-uri din regiunea ECE, AFI Palace Ploieşti, potrivit comunicatului BCR, primit la redacţia ECONOMICA.NET. Proiectul de birouri AFI Business Park va aduce în total pe piaţă peste 65.000 mp de spaţii de birouri.

„În calitate de lider al sistemului bancar din România, BCR este direct interesată în finanţarea şi dezvoltarea economiei. Suntem bucuroşi că am găsit partenerii potriviţi şi proiectul care ne-a permis să folosim expertiza noastră imobiliară. Mai mult decât atât, avem un parteneriat amplu la nivelul Grupului Erste cu AFI. Apreciem calitatea proiectelor pe care le livrează şi abordarea profesionista“, a declarat Ana Dumitrahce, şef departament Finanţări Imobiliare din cadrul BCR.

  

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO