Bitcoin Minetrix câștigă tot mai multă încredere printre investitori (P)

Ion Dobreanu - lun, 16 oct. 2023, 16:19
Bitcoin Minetrix câștigă tot mai multă încredere printre investitori (P)

Bitcoin Minetrix a devenit unul dintre cele mai discutate proiecte de minerit în cloud și a reușit să adune peste 800.000 de dolari doar într-o săptămână de la lansarea pre-vânzării. Noul proiect își propune să revoluționeze industria prin implementarea unui minerit în cloud tokenizat.

Pe fondul succesului acestui proiect inovator, încep să-și facă apariția noi imitații. Una dintre acestea este moneda MineLab, care a fost lansată ieri pe bursele descentralizate și a înregistrat o creștere de 10.300%. Dar, potrivit unor analiști, circulă speculații că această monedă ar putea fi o înșelătorie.

Într-adevăr, mineritul în cloud reprezintă o idee atractivă pentru investitorii Bitcoin, dar au fost multe cazuri de fraude, lăsându-i pe investitori sceptici și reticenți să mai ofere o șansă la astfel de proiecte de minerit. Însă, Bitcoin Minetrix rezolvă aceste probleme și oferă securitate și o platformă descentralizată, având la baza funcționării sale contractele inteligente Ethereum.

În prezent, token-ul nativ al platformei se află în prima etapă pre-vânzare, urmând să se încheie pe 16 octombrie. Dar există posibilitatea ca aceasta să se epuizeze și mai rapid, luând în considerare interesul investitorilor pentru proiect. Dacă sunteți interesați de Bitcoin Minetrix, mai aveți posibilitatea să cumpărați token-ul $BTCMTX la cel mai mic preț – 0,011 dolari. În următoarea etapă, prețul va crește la 0,0111 dolari.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix – platformă securizată și verificată pentru mineritul Bitcoin în cloud

Este esențial să subliniem că Bitcoin Minetrix a fost supus unei verificări riguroase din partea Coinsult, o companie de securitate blockchain. Proiectul a trecut cu brio auditul, fără să întâmpine probleme semnificative.

În schimb, MineLab pare să ofere o propunere cu totul diferită, însă într-un mod care nu inspiră încredere. Nu există niciun indiciu că ar fi fost efectuat vreun audit asupra acestui proiect, și în absența unui astfel de audit, echipa ar fi cu siguranță menționat acest aspect pe site-ul lor web. Totuși, există o îngrijorare că lipsesc informațiile generale despre aspectele legate de MineLab.

De asemenea, pentru cei care iau în considerare investiția în MineLab, este crucial să caute o transparență maximă în ceea ce privește sursele de venituri, ceea ce, din păcate, nu este furnizat. În schimb, Bitcoin Minetrix se remarcă printr-un sistem bine pus la punct de „stake-to-mine”.

În cazul Bitcoin Minetrix, puteți începe să obțineți profituri din miză imediat, chiar în perioada pre-vânzării. După încheierea pre-vânzării și lansarea monedei, se va trece la miză. Această abordare vă oferă posibilitatea de a cumpăra și de a miza acum pentru a obține un randament de 733% cu $BTCMTX. De asemenea, este în desfășurare un Minedrop Giveaway de 30.000 de dolari.

Bitcoin Minetrix se evidențiază prin transparența sa totală și prin accesibilitate. Din oferta totală de token-uri de 4 miliarde $BTCMTX, 7,5% este alocată pentru miză, permițându-vă să câștigați două fluxuri de venituri pasive.

În primul rând, este important de menționat că există token-uri $BTCMTX care pot fi câștigate, cu un randament procentual anual de impresionant de 733%. Pentru fiecare bloc ETH produs, investitorii primesc 158,5 $BTCMTX ca recompensă. La momentul actual, au fost mizate deja 56 de milioane de $BTCMTX, ceea ce demonstrează interesul și încrederea comunității.

Al doilea flux de venituri va fi generat din operațiunile de minerit odată ce se va trece la sistemul stake-to-mine. În mod încurajator, echipa a început deja discuțiile preliminare cu mai mulți furnizori de cloud, ceea ce arată angajamentul lor față de creșterea proiectului. Spre deosebire de MineLab, Bitcoin Minetrix este cu adevărat un proiect bine pusă la punct, cu o strategie de generare a veniturilor solidă și transparentă.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Te-ar mai putea interesa și
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub controlul gigantului energetic rus de stat Gazprom, a anunţat şeful......
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...