1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Kaufland va livra gratuit și va permite plata ramburs persoanelor de peste 65 de ani din 14 orașe ale țării

Persoanele de peste 65 de ani și cele cu dizabilități vor putea comanda de la Kaufland prin telefon, apelând o linie dedicată, urmând să primească produsele acasă prin Glovo. Livrarea se va face gratuit, iar plata la primirea coletului, în numerar. Linia telefonică creată este momentan disponibilă în toate cele 14 orașe din rețeaua Glovo - București, Cluj Napoca, Timișoara.

31 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Retailerul german Kaufland, alături de Glovo și Fundația Regală Margareta a României au pus la dispoziție persoanelor de peste 65 de ani și celor cu dizabilități un număr de telefon dedicat (0720.00.95.95) unde pot comanda produsele de care au nevoie, anunță un comunicat al companiei. Comanda se poate face în intervalele luni-sâmbătă: 08:30-21:30 și duminică: 08:30-20:00 de către cei care șlocuiesc la o distanță de maximum 6 km față de magazinele Kaufland implicate în acest program, adică cele din toate cele 14 orașe din rețeaua Glovo - București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Oradea, Brăila, Galați și Pitești.

Retailerul va asigura livrarea gratuită la domiciliu, prin Glovo, iar achitarea produselor se va face în numerar, la livrare.

Retailerul este sprijinit în acest demers de echipele de voluntari ale Fundației Regale Margareta a României care vor lucra împreună cu cele din magazinele Kaufland și curierii Glovo pentru a pregăti comenzile și pentru a onora toate livrările în aceeași zi.

Prin serviciul Hotline va fi disponibil un sortiment de 250 de produse alimentare de bază, hrană pentru animale, articole de igienă și de curățenie.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 127 de magazine în România. 

Glovo este o aplicație de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice produs, din și în orașul în care se află.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO