1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

Finanţe şi bănci

BNR a deschis un centru de informare a consumatorilor de servicii financiare

Banca Naţională a României a deschis, la sediul din strada Negru Vodă, un centru de informare şi consultare a consumatorului şi a pus la dispoziţia acestora un număr de telefon unde se pot adresa întrebări referitoare la un serviciu financiar sau un termen specific, a anunţat joi Alexandru Nicolae Păunescu, director în cadrul Direcţiei Juridice din Banca Naţională a României.

19 sep, 2013 | Agerpres

'Acesta este un anunţ de ultimă oră. Banca Naţională a pus la dispoziţia consumatorului de servicii financiare, la sediul său din strada Negru Vodă, acolo unde cei mai mulţi ştiţi că se află Institutul Bancar Român, un spaţiu în vederea deschiderii unui centru de informare şi consultare a consumatorului. Spaţiu este operaţional începând de astăzi şi un număr de telefon scurt 021.9615 care poate fi folosit de orice consumator şi este cu tarif normal', a spus Alexandru Păunescu.

Acesta a explicat că la acest număr de telefon consumatorii pot pune o întrebare despre un serviciu financiar, pot înregistra o reclamaţie legată de un credit atras şi se pot lămuri cu privire la definirea anumitor termeni financiari.

Alexandru Păunescu a precizat că Banca Naţională s-a implicat în implementarea unor mecanisme pentru a ajuta clienţii actuali şi viitori să înţeleagă în mod adecvat riscurile financiare şi oportunităţile, să facă alegeri în cunoştinţă de cauză şi să ia măsuri eficiente pentru îmbunătăţirea propriei bunăstări financiare. Astfel, pe lângă proiectele de educaţie financiară adresate învăţământului preuniversitar şi universitar, BNR a organizat colocvii cum este şi cel de joi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO