1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

"Bonnie şi Clyde" de România, condamnaţi la 6 ani de închisoare în Marea Britanie pentru furturi de peste 400.000 de lire

Un român şi partenera sa care au furat bunuri din locuinţe în valoare de peste 400.000 de lire sterline într-o perioadă de şapte luni au fost condamnaţi la 6 ani de închisoare fiecare, relatează sâmbătă The Daily Mail.

07 mar, 2015 | ECONOMICA.net

Ovidiu Constantin Plămadă, de 31 de ani, şi Mariana Sandra, de 43 de ani, supranumiţi "Bonnie şi Clyde ai zilelor noastre", care aveau domiciliul în Ilford, Essex, au primit sentinţa după ce şi-au recunoscut implicarea în perioada menţionată în numai puţin de 179 furturi din locuinţe.

Cei doi au fost arestaţi la 4 noiembrie, când au fost prinşi cu bunuri sustrase în ultimele două furturi în maşina în care se aflau.

Poliţiştii au reuşit să-i lege pe cei doi de 179 de furturi în Londra, Essex şi Kent. Cei doi furau tot ce puteau găsi, de la bijuterii scumpe, la obiecte întâmplătoare, precum un set de machiaj, o cutie cu macrou, o brichetă, mai multe pachete de gumă şi o sticlă cu lichid dezinfectant pentru mâini.

"Aţi comis amândoi infracţiuni foarte bine organizate care au avut un efect devastator asupra oamenilor şi le-a încălcat proprietatea. Sunteţi Bonnie şi Clyde moderni", a declarat judecătoarea Samatha Leigh.

"Plămadă şi Sandra au fost un duo prolific, care a comis un mare număr de furturi din locuinţe într-o perioadă relativ scurtă de timp. În mod clar comiteau furturile pentru câştig financiar, dar au furat şi unele obiecte ciudate, precum o cutie cu macrou, machiaj de femeie şi o plapumă, ceea ce sugerează că bunurile erau şi pentru uz personal", a declarat detectivul Brett Hagen, din cadrul poliţiei metropolitane.

"Sentinţa de închisoare reflectă scara infracţiunilor comise şi le va da suficient timp să se gândească la zecile de victime care continuă să sufere efectele faptului că locuinţele lor au fost vizate de hoţi", a adăugat el.

Sursa: AGERPRES

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO