1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Botoşănenii de la Tehnic Asist vor construi Centura Bârlad

O asociere de firme din judeţul Botoşani a fost desemnată azi câștigătoare a contractului pentru proiectarea și construcția Variantei de Ocolire a Municipiului Bârlad.

09 aug, 2018 | ECONOMICA.net

Astăzi, 09 august 2018, a fost finalizat procesul de evaluare pentru ofertele depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului „Proiectare și Execuție Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad" și au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii catre toti ofertantii.

Ofertantul desemnat câștigător este ASOCIEREA S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. - S.C. TASS INFRA LOGISTIC S.R.L. , având preţul de 132 milioane de lei fără TVA și un punctaj total de 100 de puncte, din care 60 de puncte pentru componenta financiară și 40 de puncte pentru componenta tehnică, se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibilia dupa solutionarea eventualelor contestatii/ plangeri formulate in cadrul procedurii de atribuire.

Pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire a Municipiului Bârlad, contract cu o valoare estimată de 156,140 milioane de lei, fără TVA, au fost depuse cinci oferte

Ofertele au fost depuse de Tirenna Scavi şi de asocierile Arcada Company S.A. - Lemacons SRL - Citadina 98 SA - Vega 93 SRL -Trameco SA, Copisa Constructora Pirenaica S.A. - Copisa Construcţii SRL, Spedition UMB S.R.L. - Tehnostrade SRL - Consitrans SRL şi Tehnic Asist S.R.L. - Tass Infra Logistic SRL.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO