BVB: Bittnet emite noi drepturi de preferinţă; perioada de tranzacţionare este 17 – 30 octombrie 2018

Bittnet (BNET), prima companie din IT listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), lansează o nouă emisiune de drepturi de preferinţă care se adresează acţionarilor emitentului înregistraţi la data de referinţă - 15 mai 2018, perioada de tranzacţionare fiind 17-30 octombrie a.c., potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.
Economica.net - mie, 17 oct. 2018, 06:48
BVB: Bittnet emite noi drepturi de preferinţă; perioada de tranzacţionare este 17 - 30 octombrie 2018

„Un număr de 30.444.258 drepturi de preferinţă se vor tranzacţiona în perioada 17-30 octombrie pe piaţa AeRO a BVB. Numărul de acţiuni nou emise este de 3.044.426, cu valoarea nominală de 0,1 lei/acţiune şi o primă de emisiune de 0,85 lei/acţiune. Preţul de emisiune pentru acţiunile aferente acestei surse de majorare este de 0,95 lei pentru o acţiune”, se arată în anunţ.

Suma totală cu care se majorează capitalul este de 2.892.204,7 lei, în ipoteza în care toate acţiunile ar fi subscrise în prima etapă. În etapa a doua, acţiunile rămase nesubscrise vor fi oferite investitorilor calificaţi şi/sau unui număr mai mic de 150 persoane fizice sau juridice. Sumele atrase vor fi folosite pentru capital de lucru şi extinderea activităţii companiei.

Potrivit sursei citate, oferta este intermediată de SSIF Goldring S.A.

Compania Bittnet Systems este listată din 2015 pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO de la Bursa de Valori Bucureşti. Bittnet Systems a încheiat anul 2017 cu un profit net de 1,652 milioane lei, cu 43% mai mare comparativ cu cel din anul anterior, conform datelor remise la jumătatea lui februarie Bursei de Valori Bucureşti. Profitul brut al companiei a crescut cu 38%, la 1,9 milioane lei, iar cifra de afaceri s-a majorat cu 58%, la 21,74 milioane lei.

Te-ar mai putea interesa și
Washingtonul a ridicat în scop umanitar o parte din sancțiunile impuse împotriva regimului taliban din Afganistan
Washingtonul a ridicat în scop umanitar o parte din sancțiunile impuse împotriva regimului taliban din Afganistan
Statele Unite au acordat talibanilor, care au preluat puterea în această vară în Afganistan, două scutiri de la sancţiunile economice impuse cu scopul de a facilita furnizarea de ajutor......
Meng Wanzhou, directoarea financiară a Huawei, a fost eliberată după trei ani de arest în Canada
Meng Wanzhou, directoarea financiară a Huawei, a fost eliberată după trei ani de arest în Canada
Meng Wanzhou, directoarea financiară a gigantului chinez al telecomunicaţiilor Huawei, acuzată de fraudă bancară, a ...
În Olanda au fost ridicate restricțiile. Oamenii pot merge la restaurant sau spectacole, dacă prezintă un „permis de coronavirus”
În Olanda au fost ridicate restricțiile. Oamenii pot merge la restaurant sau spectacole, dacă prezintă un „permis ...
Olandezii care vor să meargă la restaurant, evenimente sportive sau spectacole vor fi nevoiţi, de sâmbătă, să prezinte ...
Cât costă bagajul la Wizz Air, Ryanair, Blue Air, Lufthansa, Air France și alte companii
Cât costă bagajul la Wizz Air, Ryanair, Blue Air, Lufthansa, Air France și alte companii
Nu doar companiile low-cost taxează pasagerii pentru bagajele mari, voluminoase, care trebuie lăsate la cală. În ultimii ...