1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

News

Camelia Șucu, audiată la DNA, ca păgubită într-un dosar de înșelăciuni cu terenuri

Femeia de afaceri Camelia Șucu a dat declarații la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), vineri, într-un dosar în care anchetatorii fac cercetări privind înșelăciuni cu terenuri, ea fiind una dintre păgubite, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

27 sep, 2013 | Mediafax

Șucu a fost chemată pentru a lămuri anchetatorii în legătură cu achiziționarea unui teren pe care dorea să o facă în 2008, potrivit surselor citate.

Mai precis, acum cinci ani, ea dorea să cumpere un teren pentru care a întocmit un antecontract de vânzare-cumpărare şi a plătit câteva mii de euro, au mai spus aceleaşi surse.

În cele din urmă, însă, Camelia Şucu nu a mai cumpărat terenul şi a pierdut banii daţi odată cu antecontractul, motivul pentru care tranzacţia nu a mai fost făcută fiind acela că persoana care vindea proprietatea nu ar fi fost deţinătoarea de drept a acestuia.

În acest dosar, au mai arătat sursele citate, sunt cercetate mai multe persoane care s-ar face vinovate de înșelăciune cu terenuri.

Sursele citate menționează că Șucu le-a arătat anchetatorilor DNA că nu îşi aminteşte exact suma de bani plătită la momentul încheierii antecontractului de vânzare-cumpărare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO