1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

News

Câmpeanu: "Judeţul Timişoara" nu este afectat foarte mult de şomaj în rândul tinerilor

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a spus, joi, într-o conferinţă de presă, spunând că a venit în "judeţul Timişoara" pentru a prezenta un program adresat tinerilor, fiind corectată de ministrul delegat pentru IMM-uri şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini, şi de primarul municipiului, Nicolae Robu.

24 oct, 2013 | Mediafax

Ministrul Mariana Câmpeanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la sediul PNL Timiş din Timişoara, că a venit în "judeţul Timişoara", care nu este afectat de şomaj, pentru a prezenta, printre altele, un program destinat absolvenţilor.

"Eu vreau să vă spun că am combinat două evenimente importante. O dată că am avut această întâlnire cu oamenii de afaceri, am discutat mult pe această temă, am avut şi multe întrebări din partea lor. De asemenea, am vrut să prezint aici o temă importantă, deşi judeţul Timişoara nu este afectat foarte mult de şomaj în rândul tinerilor şi de şomaj în general, am vrut să le prezint această preocupare care se numeşte garanţia pentru tineri pentru că dorim această garanţie pentru tinerii care absolvă o formă de învăţământ, să intre într-o altă formă, cea de angajare", a spus Mariana Câmpeanu.

Ministrul a fost imediat corectat de către primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, şi de delegat pentru IMM-uri şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini, care i-a transmis lui Câmpeanu că este vorba de judeţul Timiş, nu de judeţul Timişoara.

O gafă identică a făcut în anul 2011 şi Elena Udrea, pe atunci ministrul Dezvoltării şi Turismului, care a spus, la fel ca şi Mariana Câmpeanu, că se află în "judeţul Timişoara".

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO