1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Orban: Deschiderea Metroului de Drumul Taberei e chestiune de zile. E nevoie câteva avize de la ISU

Premierul Ludovic Orban a anunțat vineri, 11 septembrie, că deschiderea Metroului de Drumul Taberei este doar o chestiune de câteva zile și că mai sunt necesare câteva avize de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (ISU).

11 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Secțiunea Râul Doamnei - Eroilor din Magistrala 5 de metrou ar putea fi inaugurată până pe 15 septembrie, potrivit unor informații vehiculate anterior în mediul online.

Pasionații de infrastructură de la Metrou Ușor au menționat că mai trebuie rezolvată problema hidranților din tuneluri, pentru a fi obținut avizul ISU.

Magistrala 5 de metrou, Secţiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiţei, va avea aproape 7 kilometri lungime şi este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou (Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2).

Valoarea proiectului de metrou Drumul Taberei-Eroilor este de 3,4 miliarde de lei. Prin inaugurarea acestei magistrale, Capitala va ajunge la 78 de kilometri de reţea şi la 63 de staţii de metrou.

Magistrala 5 este compusă din trei secţiuni: Eroilor - Râul Doamnei, Eroilor - Iancului, respectiv Iancului - Pantelimon.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO