1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Canpack a investit peste 50 de milioane de euro în producţia de doze din aluminiu la fabrica din București

Canpack România, parte a grupului Canpack, a anunțat deschiderea unei noi linii de producție de doze din aluminiu la fabrica din București, o investiție de peste 50 de milioane de euro. 

30 oct, 2018 | | ECONOMICA.net

Noua investiție în valoare de peste 50 de milioane de euro permite creşterea capacităţii totale de producţie a unității existente de la 950 de milioane de doze la 1,55 miliarde anual, cu posibilitatea producerii a 4 tipuri de ambalaje: 50 cl, 33 cl, 33 fit și 25 cl slim, se arată într-un comunicat de presă. 

Deschiderea noii linii de producție a dus la crearea a 88 noi locuri de muncă, ceea ce se reflectă într-o creștere a numărului de profesioniști calificați, de la 163 la peste 250.

"Sunt foarte încântat să deschidem o nouă linie de producție la fabrica noastră de doze din aluminiu din București, fapt care demonstrează determinarea companiei noastre de a-și spori competitivitatea pe această piață și orientarea către dezvoltarea durabilă, pe termen lung a afacerii noastre. Credem cu tărie în potențialul pieței din România, care se reflectă în cererea tot mai mare de ambalaje din aluminiu moderne și ecologice."- a declarat Herman Nicolaas Nusmeier, CEO și Președinte al Consiliului director al Canpack.

Grupul Canpack, cu sediul central în Cracovia (Polonia), este un producător global care operează pe piața dozelor din aluminiu, a ambalajelor pentru industria alimentară şi chimică, precum și a ambalajelor de sticlă şi metalice. Compania are peste 6,500 de angajați la nivel mondial și are operațiuni în 18 țări.

În România, grupul și-a început activitatea în iunie 2005, în București, cu producția de doze din aluminiu de 33 cl și 50 cl. Este singurul producător de doze din aluminiu din România, deservind întreaga piață românească. De asemenea, 40-45% din producția din România merge la export. Principalele piețe sunt: Bulagaria, Ungaria, Slovenia, Grecia, Malta, Africa de Nord. Până în prezent, Canpack România a produs peste 10 miliarde de doze de aluminiu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO