Care sunt șansele ca, odată cu lansarea mecanismului Stake-to-Bridge, Sponge V2 să ajungă a fi următorul meme-coin care va exploda (P)

Moneda meme Sponge (SPONGE) a surprins piața în luna mai, iar în prezent a revenit în vizorul entuziaștilor de monede virtuale, odată cu relansarea sub forma unui nou format, Sponge V2, care pare a fi o monedă promițătoare, cu potențial uriaș pentru investiții.
Ion Dobreanu - mie, 27 dec. 2023, 14:59
Care sunt șansele ca, odată cu lansarea mecanismului Stake-to-Bridge, Sponge V2 să ajungă a fi următorul meme-coin care va exploda (P)

Datorită structurii sale revoluționare Stake-to-bridge, Sponge V2 pune la dispoziția utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de pe urma interesului crescut pentru monedele de tip meme.

Sponge V2 este o criptomonedă lansată de echipa proiectului Sponge, care a avut un succes remarcabil în ultimele luni. Aceasta este o nouă versiune a criptomonedei Sponge, care vine cu caracteristici inovatoare și promite performanțe mai bune decât versiunea anterioară.

Cum a evoluat SPONGE până acum?

Începem cu retrospectiva dezvoltării SPONGE, ca ulterior să putem analiza în detalii SPONGE V2. Până în prezent tokenul SPONGE a avut un 2023 foarte favorabil și face parte din categoria celor mai discutate lansări de monede-meme ale anului.

După eșecul de pe Uniswap, SPONGE a cunoscut o majorare uriașă a prețului de 340% pe parcursul unei săptămâni, creșterea fiind influențată de entuziasmul sporit al comunității din jurul tokenului.

În scurt timp, valoarea de piață a SPONGE a crescut, până la punctul culminant de peste 100 de milioane de dolari, cu milioane de dolari profit pe burse puternice, cum ar fi Gate.io și OKX. Însă, așa cum se întâmplă cu majoritatea monedelor de tip meme, ascensiunea SPONGE a fost urmată de o descreștere abruptă, din moment ce entuziasmul utilizatorilor s-a evaporat.

Totuși, SPONGE a înregistrat o rezistență impresionantă, ceea ce i-a bucurat enorm pe investitori. Astfel, datele de pe Etherscan.io demonstrează că mai sunt peste 11.600 investitori încă mai au în posesie moneda Sponge.

Comunitatea este alături de Sponge, așa cum arată cifrele de pe contul oficial de Twitter al criptomonedei, care se bucură de un auditoriu de peste 23.000 de persoane. În noiembrie, prețul tokenului depășise 500 %. În spatele acestei escaladări a stat protocolul de tranzacționare al SPONGE, care a generat un nou val de interes pentru token.

Cumpără Sponge V2

Ce promisiuni se află în spatele lansării Sponge V2? Va reuși acesta iasă din umbra Sponge V1?

Următoarea etapă din procesul de dezvoltare al tokenului la care au trecut dezvoltatorii Sponge a fost lansarea Sponge V2. Succesul cu care a fost primit Sponge V2 se datorează tokenului original Sponge. Această versiune actualizată a fost creată cu scopul de a distrage atenția de la crizele anterioare ale tokenului.

Inovația Sponge V2 constă în structura sa ,, Stake-to-bridge ”, care servește drept punct de trecere de la ecosistemul V1 la V2. Tokenul poate fi achiziționat cu ajutorul unui widget special dedicat acestuia, de pe site-ul Sponge.vip. Tokenurile procurate sunt plasate automat în fondul V2.

Vești bune sunt și pentru pasionații de monede virtuale care dețin deja tokenuri Sponge și le pariază. Aceștia pot să le extragă din fondul de miză V1 și să le mai mizeze odată în noul fond. Astfel, se creează o creștere simultană: câte tokenuri SPONGE se pariază, atâtea tokenuri SPONGE V2 se câștigă.

Trebuie menționat faptul că SPONGE V2 are o perioadă fixă de mizare de patru ani, în care investitorii pot acumula tokenuri începând cu un randament de 40%. În momentul în care perioada de miză se finalizează, tokenurile SPONGE V2 pot fi recuperate de pe site-ul oficial SPONGE.

În cele din urmă, sistemul inovator creat de dezvoltatorii SPONGE formează o relație avantajoasă între tokenurile SPONGE vechi și noi, recompensând, în același timp, utilizatorii loiali. Mai mult decât atât, sistemul canalizează lichiditățile și impulsul către SPONGEV2.

Planurile interesante ce pregătesc SPONGE V2 pentru următoarea creștere spectaculoasă

Ecosistemul SPONGE se îndreaptă spre o nouă creștere, odată cu lansarea SPONGEV2 și creșterea notorietății. Profiturile recente ale unor monede de tip meme, precum MemeCoin (MEME) și Bonk (BONK), dovedesc interesul continuu al comunității cripto pentru aceste active.

Sponge V2 este cu siguranță o monedă, care merită încrederea investitorilor și care trebuie să facă parte din lista criptomonedelor menționate mai sus, astfel valorificând ecosistemul tokenului original.

Dezvoltatorii pregătesc surprize pasionaților de criptomonede. Aceștia au dezvăluit planuri grandioase pentru un joc de tip „play-to-earn”, oferind posibilitatea investitorilor să câștige mai multe tokenuri SPONGE V2 într-un mod profitabil.

În cadrul comunității de Telegram a proiectului, există convingerea că SPONGE V2 ar putea eclipsa predecesorul său și produce câștiguri mai mari pentru investitorii începători. Pentru această categorie de investitori, dezvoltatorii au creat recompense pentru miză, iar funcțiile P2E planificate s-ar putea arăta extrem de profitabile – făcând din SPONGEV2 un token care merită a fi urmărit în săptămânile următoare.

În concluzie, Sponge V2 este o criptomonedă cu potențial ridicat, care poate fi achiziționată și stocată în portofelul digital al proiectului. Aceasta a fost lansată de echipa proiectului Sponge, care a reușit să atragă atenția comunității crypto prin creșterea valorii sale și prin listarea pe mai multe burse importante.

Cumpără Sponge V2

Te-ar mai putea interesa și
Ungaria – Viktor Orban este criticat de investitorii germani pentru clientelism
Ungaria – Viktor Orban este criticat de investitorii germani pentru clientelism
Investitorii germani au considerat mult timp Ungaria drept propria lor ogradă, în condiţiile în care constructori auto precum Mercedes sau BMW continuă să îşi extindă prezenţa şi să......
Premier Energy cumpără parcul eolian „Mihai Viteazu” din judeţul Constanţa cu 88 de milioane de euro
Premier Energy cumpără parcul eolian „Mihai Viteazu” din judeţul Constanţa cu 88 de milioane de euro
Grupul Premier Energy a achiziţionat parcul eolian "Mihai Viteazu" din judeţul Constanţa, o regiune renumită pentru condiţiile ...
Oamenii de ştiinţă salută descoperirea unui material „interesant” care poate stoca gazele cu efect de seră
Oamenii de ştiinţă salută descoperirea unui material „interesant” care poate stoca gazele cu efect de seră
Oamenii de ştiinţă au salutat descoperirea "interesantă" a unui tip de material poros care poate stoca dioxidul de carbon, ...
Magazinele Lidl din România vor fi închise pe 5 și 6 mai 2024
Magazinele Lidl din România vor fi închise pe 5 și 6 mai 2024
Cele peste 350 e magazine Lidl din toată țara vor fi închise în prima și a doua zi de Paște, pe 5 și 6 mai 2024. Clienții ...