1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Carrefour a redeschis sub brand propriu primul supermarket Billa. Cum arată noul magazin

Retailerul francez Carrefour a inaugurat ieri, 1 martie, primul din cele 86 de supermarketuri Billa pe care le-a preluat în 2015 de la concurentul german REWE. 

02 mar, 2017 | ECONOMICA.net

Primul din cele 83 de supermarketuri Billa pe care retailerul francez Carrefour le-a preluat de la concurentul gewrman REWE şi-a schimbat ieri sigla în Market Liberty Mall, arată un anunţ al companiei. Este vorba despre unitatea din centrul comercial Liberty Center din sectorul cinci al Capitalei, care va comercializa peste 3.560 de produse noi şi va oferi clienţilor peste zece servicii în plus faţă de ce oferea Billa, conform companiei.

Potrivit oficialilor Carrefour "până la finalul anului 2017, toate magazinele Billa vor fi remodelate". În afară de unitatea din Liberty Center, Carrefour va avea astfel de integrat în reţeaua Market 82 de magazine, având în vedere că pentru a primi girul Consiliului Concurenţei, retailerul a fost nevoit să cesioneze trei supermarketuri active pe piaţa din Brăila, respectiv două magazine Carrefour Market si un magazin Billa. Cele două Carrefour Market au fost deja preluate de reţeaua locală Zanfir Supermarket.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 290 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 117 supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact şi un magazin de comerț online www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO