Carrefour deschide 6 magazine de proximitate Express într-o săptămână. Au ajuns la o rețea de 108 unități

Carrefour România intră cu formatul său de proximitate în mai multe regiuni din țară, odată cu deschiderea a șase noi magazine Express în Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău și Huși în doar o săptămână. Au ajuns la 108 magazine la nivel național. 17 sunt în franciză.
Alina Stanciu - vin, 17 dec. 2021, 15:21
Carrefour deschide 6 magazine de proximitate Express într-o săptămână. Au ajuns la o rețea de 108 unități

Retailerul francez Carrefour România continuă expansiunea pe formatul de proximitate și deschide șase noi magazine Express în Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău și Huși în doar o săptămână. Astfel, retailerul încheie anul cu o rețea de 108 magazine Express, dintre care 17 sunt în regim de franciză. Dezvoltarea formatului de proximitate reprezintă unul dintre obiectivele strategice ale Carrefour,  potrivit unui anunț al companiei.

Noile magazine comercializează în jur de 3.500 de produse și suprafețe între între 100 mp și 350 mp. Totodată, au un rolul  în susținerea livrării rapide, în doar 30 de minute, a produselor Carrefour prin Bringo. În acest moment, serviciul lansat în august anul acesta acoperă șase orașe din țară – București, Iași, Cluj, Timișoara, Constanța și Brașov. Serviciul este menit să traducă proximitatea și în mediul online.

„Magazinele Express sunt gândite pentru a răspunde unui stil de viață din ce în ce mai dinamic, oferind soluții sănătoase în vecinătatea clienților. Aceștia se pot bucura acum de cumpărături rapide, diversificate și de calitate, mult mai aproape de casă. În 2021, am deschis 23 de noi magazine, dintre care 3 în franciză. Suntem încântați că ne putem apropia, prin intermediul magazinelor Express, de cât mai mulți consumatori din România și intenționăm ca anul viitor să dublăm numărul de magazine Express deschise față de anul acesta și să ne consolidăm astfel prezența națională în acest format, care reprezintă o parte integrală a modelului nostru omnicanal”, declară Vincent Rochefort, Proximity Director Carrefour România.

Folosind aplicația Carrefour, clienții pot scana produsele direct de la raft, pot verifica prețurile și apoi le pot adăuga în coșul virtual și plăti rapid la casa de marcat, fără să mai așeze produsele pe bandă. Tot prin intermediul aplicației, clienții au acces la programul de loialitate Act for Good, unde săptămânal pot găsi noi oferte și promoții. Orice achiziție realizată pe baza codului Act For Good este răsplătită cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiți (excepție făcând băuturile alcoolice și tutun), în plus există extra puncte la produsele special semnalizate, iar punctele se cumulează exclusiv în contul individual prin scanarea codului Act For Good.

De asemenea, în interiorul magazinului, clienții au la dispoziție și alte servicii, precum PayPoint, reîncărcare electronică, plată facturi sau viniete.

 

Te-ar mai putea interesa și
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
Uniunea Europeană impune pentru prima dată sancţiuni împotriva coloniştilor israelieni radicali din Cisiordania, pentru acte de violenţă contra palestinienilor, au declarat vineri diplomaţi......
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități de export la nivel mondial
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități ...
Compania chineză Chery Auto a anunţat vineri că nou achiziţionata fabrică din Barcelona va fi una dintre principalele ...
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Țiriac Collection a integrat oficial în galeria sa de vehicule un spectaculos model Mercedes-AMG ONE, marcând astfel un ...
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la începerea primelor lucrări ...