1EUR = 4.7786 RON

News

Carrefour închide operaţiunile de e-commerce din Brazilia

Grupul francez Carrefour, prezent şi în România, a anunţat vineri închiderea operaţiunilor de e-commerce din Brazilia, în cadrul strategiei de restructurare a operaţiunilor sale din această ţară, transmite Reuters.

07 dec, 2012 | ECONOMICA.net

În ultimul an Carrefour şi-a vândut operaţiunile din Indonezia, Malayezia, Columbia, Grecia şi Singapore.

"Decizia de a pune capăt vânzărilor online face parte dintr-un plan de restructurare pe doi ani concentrat pe îmbunătăţirea rezultatelor reţelei de hypermarketuri şi a diviziei de finanţare", a precizat compania într-un comunicat.

Noul director general de la Carrefour, Georges Plassat, a evocat în ultimele luni posibilitatea 'reajustării' operaţiunilor din Polonia şi o analiză strategică a activelor din Turcia şi Indonezia.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european şi cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour are aproximativ 471.000 de angajaţi. În România, Grupul Carrefour numără, în prezent, 104 magazine dintre care 24 Carrefour Hipermarket, 65 de supermarketuri Carrefour Market şi 15 magazine de proximitate, Express.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO