1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

Companii

Carrefour lansează o nouă marcă proprie de cosmetice

Retailerul francez Carrefour a lansat o gamă de produse cosmetice și îngrijire personală creată în  Franța și distribuită exclusiv în magazinele sale.

20 feb, 2014 | ECONOMICA.net
Retailerul francez a lansat  în magazinele din România Les Cosmetiques Design Paris, o gamă de produse cosmetice și îngrijire personală creată de profesioniști din Franța și distribuită exclusiv în magazinele retailerului, informează un comunicat al companiei. Gama reuneşte trei branduri: Hydra Science (produse profesionale pentru îngrijirea feței, pe bază de minerale marine și ingrediente active dermatologic care favorizează sinteza de vitamine), Kera Science Professional (produse profesionale pentru îngrijirea părului și styling, concepută pentru toate tipurile de păr: vopsit, fără volum, rebel sau degradat) şi Nectar of Nature (gamă completă, pe bază de plante și fără parabeni, sub a cărei umbrelă se regăsesc produse pentru îngrijirea personală, a părului și îngrijirea feței). Produsele pentru îngrijirea feței dețin certificare bio şi pot fi testate, alături de celalte produse din gamă, joi, vineri şi sâmbătă la standurile special amenajate în cadrul magazinelor.  
 
Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 163 magazine dintre care 25 hipermarket-uri „Carrefour", 78 supermarket-uri „Market", 59 magazine de proximitate „Express" și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO