1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Carrefour România a inaugurat hipermarketul remodelat din Centrul Comercial Colentina

Carrefour România a inaugurat, vineri, hipermarketul său remodelat după un nou concept, din Centrul Comercial Colentina, cu ocazia marcării a 11 de ani de operaţiuni pe piaţa din România.

06 mar, 2015 | Agerpres

'Noul concept propune un univers exterior şi interior modern, având ca principal obiectiv îmbunătăţirea experienţei de cumpărături şi facilitarea comunicării cu clienţii, precum şi diversificarea şi îmbogăţirea ofertei de cumpărături, prin extinderea numărului de magazine şi servicii prezente în galeria comercială. Printre acestea se numără Casa Rusu, Altex, KFC, Marionnaud, Sensiblu, Inmedio şi sucursala Raiffeisen Bank', a declarat Anca Damour, Director Property & Corporate Affairs, Carrefour România.

Prin remodelare, suprafaţa închiriabilă a centrului s-a dublat, ajungând la un total de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, cu peste 2.560 metri pătraţi mai mult decât în 2014. În prezent, centrul comercial dispune de un hipermarket Carrefour cu o suprafaţă de vânzare de 9.000 metri pătraţi, la care se adaugă şi noul spaţiu alocat partenerului Dedeman, care a deschis cel de-al 3-lea magazin al reţelei în Bucureşti.

'Investiţia în noul magazin Dedeman Carrefour Colentina a fost de 16 milioane de euro, au fost create astfel 205 locuri de muncă, iar suprafaţa totală a spaţiului de vânzare este de 12.500 de metri pătraţi', a declarat, pentru AGERPRES, directorul de marketing al Dedeman Carrefour Colentina, Cătălin Ivan.

Deschis în 2004, Centrul Comercial Carrefour Colentina beneficiază de un vad comercial consolidat şi se află printre destinaţiile de cumpărături preferate ale locuitorilor sectorului 2, precizează managementul hipermarketului.

În România, Grupul Carrefour numără 173 de magazine, dintre care 27 hipermarketuri Carrefour, 92 de supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 9 magazine de proximitate Contact şi un magazin de comerţ online.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO