1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

News

Cat costă cele mai bune abonamente la internet

Dacă în urmă cu mai bine de 10 ani viteza la internet se ridica la câţiva kilobytes prin intermediul serviciului dial-up, astăzi operatorii se întrec în abonamente cu viteze foarte mari prin tehnologiile bazate pe fibră.

12 iul, 2012 | Laurentiu Matache | ECONOMICA.net

Am analizat portofoliile de abonamente de internet prin fibra optică ale principalilor operatori de comunicaţii fixe din România, iar cele mai bune abonamente pentru clienţii rezidenţiali pornesc de la 39 de lei şi pot merge până la 70 de lei.

RCS & RDS îţi oferă o viteză de până la 100 de Mbps la preţul de 39 de lei pe lună, ofertă care include gratuit un modem mobil 3G cu un trafic inclus de 5GB.   

Romtelecom îţi oferă o viteză de conectare de până la 100 de Mbps la preţul de 47 de lei (10,54 euro), iar în acest preţ beneficiezi de abonament de telefonie fixă şi un router WiFi la 0 lei.

UPC România oferă clienţilor o viteză de conectare de până la 120 de Mbps la preţul de 62 de lei(TVA inclus), iar dacă vrei să beneficiezi de un router WiFi trebuie să plăteşti o taxă suplimentară de 8 lei.

iLink permite o viteză de conectare de până la 100 de Mbps, iar preţul abonamentului lunar este de 70 de lei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO