Fenomenul $PEPE – care sunt următoarele criptomonede care vor crește (P)

Apariția rapidă a criptomonedei Pepe ($PEPE) la începutul acestui an a transmis un semnal puternic că interesul investitorilor s-ar putea muta de pe monedele meme mai vechi, mai consacrate și „plictisitoare”, precum Dogecoin și Shiba Inu, către un nou val de monede meme.
Ion Dobreanu - joi, 08 iun. 2023, 21:58
Fenomenul $PEPE - care sunt următoarele criptomonede care vor crește (P)

Acesta părea să fie valul pe care Pepe se afla oricum, echipa monedei meme susținând de altfel faptul că a trecut vremea monedelor vechi (n.r. Dogecoin, Shiba Inu).

Totuși, în ciuda faptului că are o capitalizare de piață de peste 500 de milioane de dolari, Pepe se retrage acum agresiv.

$PEPE a ajuns deja în jurul valorii de 0,0000013 USD per token, în scădere cu aproximativ 70% față de maximele înregistrate în zona de 0,0000045 USD, când capitalizarea pieței în cazul Pepe era de aproximativ 1,8 miliarde USD.

La fel ca Dogecoin și Shiba Inu, Pepe suferă și de un defect potențial fatal. Lipsa totală a unui caz de utilizare concret.

Astfel, putem spune că monedele meme utilitare ar putea fi pe cale să preia controlul. În continuare, vom discuta despre 3 criptomonede care au potențialul de a schimba regulile jocului și de a genera profituri impresionante.

AiDoge (AI)

Prevânzarea AiDoge a reușit să strângă mai mult de 14,9 milioane de dolari în doar câteva săptămâni, ceea ce sugerează că mulți investitori cred că proiectul ar putea genera profituri spectaculoase.

Acest proiect inovator utilizează tehnologii revoluționare în cadrul platformei sale de creare de meme-uri, iar investitorii pot încă securiza jetoane $AI la prețuri reduse, având în vedere campania de prevânzare aflată în desfășurare.

Cumpărați AIDoge

AiDoge, care nu trebuie confundat cu ArbDoge bazat pe Arbitrum (cu ticker-ul AIDOGE), construiește o nouă platformă web 3.0 revoluționară, alimentată de cripto, care va permite utilizatorilor să partajeze și să voteze meme-urile create de alți utilizatori prin intermediul tehnologiei inovatoare AI a platformei.

Utilizatorii platformei care creează cele mai bune meme vor fi recompensați financiar sub forma tokenului nativ $AI al proiectului.

Acest nou concept revoluționar de „meme-to-earn” (M2E) introdus de AiDoge este de așteptat să schimbe complet regulile jocului.

Pentru prima dată, cei mai buni creatori de meme-uri de pe internet își vor putea transforma hobby-ul într-un flux viabil de venituri, totul în timp ce tehnologia blockchain care stă la baza platformei AiDoge le protejează drepturile de proprietate asupra conținutului lor.

Având în vedere oferta totală de token-uri de 1 trilion, AiDoge va debuta pe principalele schimburi de criptomonede, cu o capitalizare de piață complet diluată de 33,6 milioane USD.

Totuși, mulți analiști cred că această capitalizare de piață complet diluată ar putea crește cu mult, deoarece AiDoge atrage investitori atât prin tehnologia AI, cât și prin popularitatea specifică monedelor meme.

Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes este unul dintre cele mai populare proiecte meme ale momentului. Astfel, în ciuda faptului că proiectul și-a lansat campania de prevânzare în 26 mai, Wall Street Memes a reușit deja să vândă în cadrul campaniei de prevânzare jetoane în valoare de peste 4 milioane de dolari.

Tokenul propus de Wall Street Memes este WSM, care este un token meme comunitar, ceea ce înseamnă că deținătorii vor putea beneficia de evoluția continuă a proiectului, care însumează deja peste 1,1 milioane de oameni.

În prezent, prețul pentru un token WSM este de $0.0277, urmând ca în etapa următoare să crească până la $0.028.

Cumpărați Wall Street Memes (WSM)

 

yPredict (YPRED)

În ciuda faptului că nu este o criptomonedă meme, yPredict și-a câștigat locul pe lista noastră, datorită potențialului pe care îl are. Un proiect care se concentrează pe integrarea tehnologiei web 3.0 în spațiul tranzacțional, yPredict își propune să folosească inteligența artificială pentru a ajuta investitorii să ia decizii cât mai profitabile.

Având în vedere utilitatea atât de clară și de atractivă pe care o propune, yPredict desfășoară în prezent o campanie de prevânzare de succes. Astfel, proiectul a vândut deja jetoane YPRED în valoare de peste 2,1 milioane de dolari.

În prezent, un token se comercializează pentru suma de $0,09 dolari, urmând ca în etapa următoare prețul să crească la $0,1. În momentul listării pe bursele de schimb, un token va costa $0.12.

Cumpărați yPredict (YPRED)

Te-ar mai putea interesa și
Agroland Business System raportează la nivel consolidat venituri de 189,4 milioane de lei și un rezultat operațional de 12,4 milioane de lei pentru primul semestru din 2023
Agroland Business System raportează la nivel consolidat venituri de 189,4 milioane de lei și un rezultat operațional de ...
Grupul antreprenorial românesc Agroland Business System (BVB: AG), cu investiții în retail, agricultură și alimentație, care deține cea mai mare rețea de magazine agricole din România,......
iSTYLE estimează afaceri de 111 milioane de euro în acest an, la fel ca anul trecut. ”Magazinele din Mall Băneasa și AFI Cotroceni au fost închise patru luni pentru modernizări”
iSTYLE estimează afaceri de 111 milioane de euro în acest an, la fel ca anul trecut. ”Magazinele din Mall Băneasa și ...
iSTYLE, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est și unicul partener Apple Premium Reseller ...
Comisia Europeană a amendat gigantul american Intel cu peste 376 de milioane de euro din cauza încălcării reglementărilor privind concurența
Comisia Europeană a amendat gigantul american Intel cu peste 376 de milioane de euro din cauza încălcării reglementărilor ...
Comisia Europeană a impus vineri gigantului tehnologic american Intel o amendă de 376,36 de milioane de euro (400,42 de ...
Costel Alexe, președintele CJ Iași: Lucrările la terminalul T4 de la Aeroportul Internaţional Iaşi vor fi gata la finalul acestui an
Costel Alexe, președintele CJ Iași: Lucrările la terminalul T4 de la Aeroportul Internaţional Iaşi vor fi gata la finalul ...
Preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe, a anunţat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că lucrările ...