1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

News

Ce faci când şeful munceşte prea mult

Au şi workaholicii dreptul la viaţă în orice organizaţie. Uneori sunt ţinta ironiilor colegilor, dar atâta timp cât nu dăunează nimănui, nici chiar lor înşile, îşi pot vedea liniştiţi de muntele de treabă pe care şi-l pun pe umeri. Problema este atunci când managerii lucrează prea mult şi se aşteaptă ca şi membrii echipelor lor să facă la fel. Te sună şeful la 11 seara pentru că are ceva de vorbit cu tine? Te simţi dator să stai până la ora 9 seara la birou, pentru că şi şeful stă? Sunt situaţii delicate, pe care am încercat să o descâlcim pentru tine cerând sfatul experţilor în coaching, scrie portalul Revistei CARIERE.

25 apr, 2016 | Revista CARIERE

Managerii care muncesc prea mult şi care se aşteaptă ca şi ceilalţi să facă la fel pot fi o frână în calea dezvoltării oamenilor din jurul lor, crede Rodica Obancea, Executive & Team Coach. Ea îi îndeamnă însă pe cei confruntaţi cu o asemenea situaţie să vadă partea plină a paharului să privească acest lucru drept un mijloc de a creşte personal.

Cum să creşti, te vei întreba, doar prin muncă fără încetare şi stres? Ei bine, o asemenea situţie poate crea un bun teren de antrenament pentru a seta acorduri de colaborare clare şi a le respecta întocmai, creşterea nivelului de exigenţă şi măiestrie profesională, dezvoltarea răbdării şi a disciplinei de a livra tot ceea ce ai promis. Am putea traduce asta prin faptul că pentru orice îţi dă şeful de făcut spune-i clar care sunt limitele tale şi stabiliţi de comun acord un termen-limită.

Citeşte integral articolul pe portalul Revistei CARIERE care poate fi accesat aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO