1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Finanţe şi bănci

CEC oferă pachete de vacanță gratuite de până în 400 de euro pentru personalul medical care a luptat împotriva Covid

CEC Bank oferă 1.000 de pachete de vacanță gratuite pentru medicii și personalul sanitar care a luptat împotriva Covid 19, la munte sau la mare. Înscrierile se fac pe site-ul www.cec.ro. Pachetele de vacanță includ trei nopți de cazare cu mic dejun, pentru 2 persoane, în unități hoteliere de 4 și 5 stele din rândul clienților CEC Bank. Pachetele sunt cuprinse între 150 și 400 de euro, iar CEC va sponsoriza această campanie cu 250.000 de euro

09 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Pentru medicii din spitalele în care au fost internați bolnavii de coronavirus și care sunt clienți CEC Bank, banca oferă ominivacanță de trei zile în hoteluri de 4 și 5 stele. Banca va suporta integral costurile aferente, cu plata în avans către hotelurile partenere.

"Continuăm să fim alături de personalul medical, iar această nouă campanie este modul în care vrem să ne arătăm recunoștința față de cei care au avut grijă de sănătatea noastră și a celor dragi în perioada dificilă prin care am trecut. În plus, am implicat în campanie și în schema noastră de sprijin și companiile hoteliere, clienți ai băncii, care au trecut printr-o situație foarte dificilă, în contextul restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului", declară Bogdan Neacșu, Președinte, Director General al CEC Bank.

"Pachetele de vacanță acordate de CEC Bank se adresează salariaților din spitalele care au luptat în prima linie împotriva Covid-19 (spitale de asistență pentru cei bolnavi și spitale suport), conform Ordinului Ministrului Sănătății 623/2020 cu modificările ulterioare. Pachetele de vacanță vor fi acordate în ordinea înscrierilor, fără tragere la sorți, și conform Termenilor și Condițiile Campaniei, putând fi folosite în perioada 1 septembrie 2020 - 1 septembrie 2022, excluzând anumite perioade din an (sărbătorile legale, perioadele de vârf de sezon etc).
Cei interesați se pot înscrie în secțiunea dedicată de pe site-ul www.cec.ro, până pe 30 iunie 2020 și își pot alege unitatea hotelieră pentru care doresc să beneficieze de pachetul de vacanță", arată un comunicat al băncii.

Salariații din spitale pot opta pentru unul dintre cele 21 de hoteluri care fac parte din campanie, printre care: Grupul Ana Hotels, Grupul Continental Hotels, Grupul Phoenicia Hotels, Complex Turistic VOX MARIS, Grand Hotel Napoca, Hotel Carmen Predeal, Hotel Hilton Sibiu, Kronwell Brașov Hotel, Hotel Ramada Brasov sau Hotel Olănești. Concediile preplătite sponsorizate de CEC Bank sunt cuprinse între 150 și 400 de euro de cuplu și vor totaliza 250.000 de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO