Cel mai bun crypto de cumpărat în martie 2024 (P)

Piața crypto începe să-și intre din nou în atribuții, ceea ce înseamnă că se întrevăd deja primele creșteri ale anului. Investitorii trebuie, totuși, să acorde atenție opțiunilor pe care le au, astfel încât investiția lor, și așa riscantă, să se transforme în profit.
Ion Dobreanu - mie, 06 mart. 2024, 12:25
Cel mai bun crypto de cumpărat în martie 2024 (P)

Pentru a vă face munca mai ușoară, am analizat criptomonedele de pe piață pentru a stabili care dintre aceste monede virtuale merită de fapt atenția dumneavoastră.

În acest articol, ne vom concentra pe un număr redus de criptomonede, dar care au toate șansele să genereze profit pe termen scurt. Astfel, vom discuta despre următoarele proiecte: Green Bitcoin, Scotty the AI, Smog și Frog Wif Hat.

Un rezumat al criptomonedelor cu cel mai mare potențial de creștere

1. Green Bitcoin: Tokenul cu cea mai bună predicție de creștere;
2. Scotty the AI: Cea mai bună criptomonedă care se bazează pe AI;
3. Smog: Cea mai bună criptomonedă airdrop;
4. Frog Wif Hat: Cea mai nouă și promițătoare criptomonedă meme de pe piață.

Analiză detaliată a criptomonedelor cu cel mai mare potențial de creștere

Investitorii crypto ar trebui să fie tot timpul cu ochii pe criptomonedele deja considerate clasice, care și-au dovedit potențialul de-a lungul timpului, respectiv Bitcoin, Ethereum, Solana, BNB, Dogecoin și Tron.

Totuși, aceste criptomoneda care au deja o reputație foarte bine stabilită pe piață necesită, de cele mai multe ori, investiții mari, deoarece și prețul lor de listare este unul mare.

Pentru investitorii cu un capital mai mic, cele mai bune opțiuni sunt reprezentate de criptomonede aflate abia la început de drum, care au un preț de listare mic.

Pentru a avea o imagine cât mai completă cu privire la cele patru criptomonede cu potențial prezentate mai sus, am pregătit o analiză detaliată la finalul căreia să puteți lua o decizie informată cu privire la investițiile pe care vreți să le faceți.

Este important de menționat și faptul că toți investitorii crypto ar trebui să facă inclusiv cercetări independente cu privire la proiectele pe care le iau în calcul, deoarece această piață este într-o continuă mișcare, iar profitul nu este niciodată garantat.

Green Bitcoin: Proiectul crypto care vine la pachet cu premii atractive

Green Bitcoin este un proiect nou pe piață, care vine cu o abordare inovatoare. Astfel, echipa din spatele proiectului a reușit să combine valoarea pe termen lung cu un joc de tipul play-to-earn, ceea ce înseamnă că proiectul poate atrage mai multe tipuri de investitori din spațiul crypto.

Mai mult, Green Bitcoin vine în întâmpinarea investitorilor și cu o serie de recompense foarte atractive, tocmai pentru a-și maximiza șansele de creștere nu doar pe termen scurt și mediu, ci și pe termen lung. La momentul redactării acestui articol, investitorii din prevânzare se pot bucura de un câștig de până la 261% APY din GBTC mizați.

Potențialul se vede și dacă ne uităm la direcția spre care se îndreaptă prevânzarea. Mai exact, Green Bitcoin a reușit să vândă deja tokenuri în valoare de 1 milion USD.

Pentru a fi la curent cu tot ce presupune acest proiect, este important să urmăriți Green Bitcoin pe X și Telegram.

Cumpără Green Bitcoin

Scotty the AI: Platformă de securitate crypto bazată pe AI, cu recompense cu miză mare

Scotty the AI (SCOTTY) este un proiect crypto nou apărut pe piață, care se bazează pe inteligența artificială și care își propune să lanseze mai multe instrumente, inclusiv un schimb de tokenuri și un sistem care analizează blockchainul, pentru a proteja investitorii de fraude.

În prezent, tokenul, care este de tipul ERC-20, poate fi cumpărat prin intermediul campaniei de prevânzare, atât cu USDT, cât și cu ETH. După achiziționarea jetoanelor, investitorii care aleg să mizeze tokenurile, se pot bucura de un APY de 136%.

Echipa din spatele proiectului a pregătit o aprovizionare totală de 1.234.567.890 de jetoane. 30% dintre acestea sunt disponibile în timpul campaniei de prevânzare.

Cumpără Scotty AI

Smog: Criptomoneda airdrop care a înregistrat o creștere de 5.200% într-o singură săptămână

Smog (SMOG) este o criptomonedă meme nou apărută pe piață, care a înregistrat deja o creștere de 5.200% într-o săptămână, ceea ce a trezit interesul multor investitori.

Criptomoneda a fost listată de curând pe Jupiter DEX Solana. Mai mult, deoarece vorbim de un token cu mai multe blockchainuri, acesta poate fi cumpărat inclusiv cu USDT și ETH de pe site-ul oficial al proiectului și poate fi mizat pentru un APY de 42%.

Tokenul și-a început călătoria pe piața crypto cu o capitalizare de piață de peste 2 milioane de dolari, iar în 24 de ore a reușit să crească până la 28 de milioane de dolari. Din acel punct, traiectoria ascendentă a continuat, astfel că azi putem vorbi de o creștere de 5.200%.

Obiectivul echipei din spatele proiectului este ca Smog să devină cel mai mare token de pe blockchainul Solana.

Cumpără SMOG

Frog Wif Hat: Un nou token ERC-20, care ar putea urma traiectoria $WIF

Piața crypto s-a îmbogățit cu o nouă criptomonedă meme ERC-20, $FWIF, care mizează pe popularitatea unor criptomonedă care au făcut deja valuri pe piață, respectiv $WIF și $PEPE.

Populara monedă meme Dogwifhat, de pe blockchainul Solana, a ajuns la o capitalizare de piață de 500 de milioane de dolari, în doar patru luni, iar Frog Wif Hat vrea să replice acest succes.

În prezent, $FWIF funcționează pe blockchainul Ethereum, însă echipa lucrează și la o integrare pe blockchainul Solana.

Cumpără Frog Wif Hat

Concluzie

Aceste patru criptomonede reușesc să atragă atenția pe piață datorită potențialului pe care îl au de a genera profit. Piața crypto nu a fost niciodată o investiție sigură, însă alegerile înțelepte se pot transforma în profit.

Întrebări Frecvente

Care este cea mai bună criptomonedă de cumpărat acum?

Cea mai bună criptomonedă în care merită să investiți rămâne Bitcoin, însă există și alte proiecte, aflate abia la început, care au un potențial mare de creștere. Investitorii care nu au capitalul necesar pentru a investi în Bitcoin, se pot îndrepta către Green Bitcoin.

Ce criptomonedă care cel mai mare potențial de creștere?

În prezent, criptomoneda cu cel mai mare potențial este Ethereum, dar merită luate în considerare și criptomonedele aflate în discuție în acest articol.

Care sunt cele mai noi criptomonede crypto care merită investiția?

Piața crypto aduce noi proiecte în fiecare zi, însă nu toate au același potențial. Recomandăm investitorilor să acorde atenție proiectelor Green Bitcoin, Scotty the AI, Smog și Frog Wif Hat.

Ce criptomonedă are cel mai mare potențial în 2024?

Green Bitcoin are cel mai mare potențial în 2024, venind la pachet cu un APY de 261%.

Care este cea mai bună criptomonedă meme a momentului?

Cea mai bună criptomonedă meme a momentului este Dogecoin, însă investitorii ar trebui să acorde atenție și proiectului Frog Wif Hat.

Te-ar mai putea interesa și
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste masive
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste ...
Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa că va încheia odată pentru totdeauna criza apărută la începutul......
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru ...
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub ...
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...