1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

News

Cele mai ieftine ceasuri inteligente

Samsung, Apple, LG, Motorola și SONY au lansat ceasuri inteligente, dar nu oricine își poate permite să plătească de la 800-900 de lei pentru a-și achiziționa un smartwatch. 

18 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Am căutat în cel mai mare magazin online din România alternative ieftine pentru Apple Watch, Galaxy Gear S, Motorola 360, Sony Smartwatch și LG Watch și am găsit variante destul de intersante.

Pentru 370 de lei vă puteți achiziționa Smartwatch PDG Digital, un ceas ce încorporează o cameră foto, îți perimite să preiei apelurile telefonice, dispune de un display HD, conectivitate bluetooth și încorporează o baterie Li Ion de 450 de mAh.  

Un alt model este PNI M3 prin care poți să răspunzi la apelurile telefonice sau să apelezi direct de pe ecranul ceasului. Prin sincronizarea cu telefonul tău, poți vizualiza pe ecranul ceasului orice mesaj sau avertizare, poți folosi orice aplicație instalată pe telefon, cum ar fi Facebook, Twitter, alarmă, meteo, calendar, calculator, pedometru și alte funcții. Bateria ceasului are o autonomie de 2 zile și este compatibil cu sistemele Android și iOS. Ceasul costă 649 de lei.  

Cogito Classic este un smartwatch compatibil cu sistemele de operare Android 4.3 și iOS 7. Afișează notificări pentru apeluri primite, apeluri pierdute, Email, mesaje, calendar, alerta pentru nivelul bateriei telefonului și poți declanșa aparatul de fotografiat al smartphone-ului. Cu ajutorul acestui device poți controla player-ul telefonului și rezistă la 100 de metri sub apă. Prețul acestui ceas este de 659 de lei.  

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO