1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Finanţe şi bănci

Centrele de relaţii cu clienţii ale ENGIE vor fi închise vineri

Toate centrele de relaţii cu clienţii ale Engie Romania vor fi închise, vineri, deoarece ziua de 13 septembrie este liberă pentru angajaţii companiei, conform prevederilor contractului colectiv de muncă în vigoare, informează compania de energie într-un comunicat remis joi.

12 sep, 2019 | Agerpres

Începând de luni, 16 septembrie, centrele de relaţii cu clienţii ale Engie revin la programul obişnuit de funcţionare, disponibil pe site-ul companiei, engie.ro.

De asemenea, serviciul telefonic de relaţii cu clienţii la nivel naţional, apelabil la numărul unic de telefon 021.9366, va fi limitat la funcţionalităţile uzuale, respectiv oferirea de informaţii generale despre serviciile şi produsele companiei, fără a fi posibilă consultarea unui analist al companiei.

Pentru intervenţiile în caz de urgenţă (miros de gaze sau scurgeri de gaze), Distrigaz Sud Reţele, filiala de distribuţie a Engie Romania, asigură intervenţia în permanenţă, prin echipele sale, la numărul unic de telefon 021.9281, pentru toţi clienţii din aria deservită de către companie.

Compania Engie Romania pune la dispoziţia clienţilor săi peste 12.000 de puncte de plată a facturilor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO