1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

CFR: Lucrări de reparaţii şi consolidare a infrastructurii feroviare în valoare de peste 3,4 milioane lei

Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA va organiza două licitaţii deschise, în luna iulie, în vederea atribuirii a două contracte în valoare de 3,45 milioane de lei, fără TVA, pentru lucrări de reparaţii curente şi lucrări de consolidare a unor obiective feroviare situate pe secţiile de circulaţie Ciulniţa - Slobozia Veche şi Căzăneşti - Andrăşeşti, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.

19 iun, 2014 | Agerpres

'Se vor executa lucrări de consolidare la podul feroviar situat între staţiile Ciuliniţa şi Slobozia Veche, la km 15+250. Durata de valabilitate a contractului este de 105 de zile de la atribuire, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Valoarea estimată a achiziţiei este de 1.597.947 lei, fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 9 iulie, ora 10,00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi, la ora 11,00, la sediul Regionalei CF Constanţa', se arată în comunicatul citat.

De asemenea, se vor realiza lucrări de reparaţii şi realizare a căii fără joante între staţiile Căzăneşti - Andrăşeşti, la km. 87+200/99+400.

'Durata de valabilitate a contractului este de 60 de zile, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 1.853.200 lei, fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 10 iulie, ora 9,00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 10,00, la sediul Regionalei CF Constanţa', se precizează în comunicat.

Lucrările au drept scop creşterea vitezei de circulaţiei şi sporirea siguranţei feroviare, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO