1EUR = 4.8736 RON | Bucureşti 8 º

Companii

CFR SA estimează pierderi de aproape 155 mil. lei în acest an, ca urmare a scăderii bugetului pentru întreţinere şi reparaţii

CFR SA, compania de stat care administrează reţeaua de căi ferate din România, estimează pierderi de 154,75 milioane lei în acest an, ca urmare a scăderii alocaţiilor bugetare pentru lucrările de întreţinere şi reparaţii, pierderile fiind de peste trei ori mai mari faţă de estimările de la începutul lunii noiembrie, scrie News.ro.

23 dec, 2019 | News.ro

Potrivit unui proiect de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2019, publicat luni în dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, pierderea brută estimată pentru 2019 este de 154,75 milioane lei, la venituri totale de 4,02 miliarde lei.

Comparativ, proiectul de buget rectificat al companiei pus în dezbatere la începutul lunii noiembrie arăta o pierdere brută de 45,78 milioane lei în acest an, şi venituri totale de 4,18 miliarde lei, proiectul nu a fost însă aprobat în Guvern. Citeşte mai departe pe News.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO