Chat GPT prezice ce criptomonede ar putea crește de zeci de ori în 2023 (P)

În acest articol vom discuta despre criptomonedele cu un potențial uimitor de creștere în 2023. Cu ajutorul Chat GPT, am explorat predicțiile și previziunile de preț pentru proiectele care au înregistrat o creștere rapidă încă din momentul lansării.
Ion Dobreanu - vin, 23 iun. 2023, 12:20
Chat GPT prezice ce criptomonede ar putea crește de zeci de ori în 2023 (P)

Wall Street Memes

Wall Street Memes este o nouă monedă meme lansată recent în pre-vânzare de o echipă cu experiență în spațiul crypto. Cu o comunitate de peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare, Wall Street Memes iese în evidență cu abordarea sa netradițională.

Predicția de preț pentru Wall Street Memes potrivit Chat GPT

  • Sfârșitul lui 2023 – Cu o pre-vânzare de succes și popularitatea din mediul online, se așteaptă ca prețul token-ului WSM să crească după publicarea pe IEO. Până la sfârșitul anului, predicția pentru proiectul Wall Street Memes prevede un preț de 0,06 dolari.
  • Sfârșitul anului 2025 – Echipa lansează și o serie de ordonanțe NFT Bitcoin, ceea ce demonstrează că sunt la curent cu cele mai recente tendințe. Până la sfârșitul anului 2025, token-ul WSM este estimat la un preț de 0, 15 dolari.
  • Sfârșitul anului 2030 – Este complicat să estimăm prețul pe termen lung a monedelor meme noi. Însă, Wall Street Memes are deja o comunitate solidă și un brand care ar propulsa creșterea. Token-ul $WSM ar putea ajunge la 0,40 dolari într-un deceniu, un câștig de 10 ori mai mare față de prețul de listare așteptat de 0,0337 dolari.

Cumpără Wall Street Memes

SpongeBob

SpongeBob este o altă criptomonedă populară care a înregistrat o creștere impresionantă a prețului, fiind listată pe mai multe burse mondiale de top. În prezent, SPONGE se tranzacționează la 0,0005148 dolari, cu câștiguri de peste 389% în ultima săptămână și o pierdere de aproximativ 1% în ultimele 24 de ore.

Predicția de preț pentru SpongeBob potrivit Chat GPT

  • Pe termen scurt, luând în considerare actuala traiectorie ascendentă, $SPONGE are o șansă de a ajunge la la prețul de $0,0008 sau chiar $0,001.
  • Pe termen mediu, în cazul în care $SPONGE va fi listat cu succes în DEX-uri și CEX-uri suplimentare, token-ul ar putea crește până la 0,0025 dolari sau poate chiar mai mult, în funcție de cererea pieței.
  • Pe termen lung, dacă interesul investitorilor pentru $SPONGE va continua și dacă proiectul va aplica cu succes foaia de parcurs, prețul token-ului ar putea crește până la 0,01 $ sau mai mult.

Cumpără Sponge

Ecoterra

Ecoterra este un nou proiect care își propune să contribuie la creșterea responsabilității de reciclare și la reducerea amprentei de carbon. Proiectul a reușit să adune în pre-vânzare peste 3,7 milioane de dolari, ceea ce o face una dintre cele mai bune criptomonede în care puteți să investiți acum.

Predicția de preț pentru $ECOTERRA potrivit Chat GPT

  • Sfârșitul lui 2023 – Luând în considerare succesul din pre-vânzare, $ECOTERRA ar putea ajunge la un preț de aproximativ 0,04 dolari până la sfârșitul anului 2023.
  • Sfârșitul lui 2025 – Proiectele verzi devin tot mai populare, de aceea, în dependență și de cererea potențială de token-uri ECOTERRA, prețul ar putea ajunge la aproximativ 0,09 până la sfârșitul anului 2025, depășind suma estimată de 0,075.
  • Sfârșitul lui 2030: Prin parteneriatele cu marile companii, ECOTERRA ar putea ajunge la un preț de aproximativ 0,70 dolari până la sfârșitul anului 2030.

Cumpără Ecoterra

Launchpad XYZ ($LPX)

Launchpad XYZ este un nou proiect inovator conceput pentru a oferi un acces mai simplu în lumea serviciilor și a produselor Web3 atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru cei avansați. Chiar dacă abia a apărut pe piață, proiectul a strâns deja peste 435.000 de dolari în pre-vânzare. Analiștii crypto prezic un viitor strălucit pentru token-ul LPX, iar unii cred că LPX va fi una dintre cele mai căutate criptomonede în 2023. Și Chat GPT crede la fel.

Predicția de preț pentru $LPX potrivit Chat GPT

  • Sfârșitul lui 2023 – Având în vedere pre-vânzarea de succes, LPX ar putea ajunge la aproximativ 0,12 dolari până la sfârșitul anului 2023.
  • Sfârșitul lui 2025 – Odată cu creșterea tehnologiilor Web3 și cererea potențială pentru tokenul LPX, prețul ar putea ajunge la aproximativ 0,30 dolari până la sfârșitul anului 2025.
  • Sfârșitul lui 2030 – Pe termen lung, LPX ar putea ajunge la un preț de 0,60 dolari până la sfârșitul anului 2030, depășind estimarea de 0,52 dolari.

 

Te-ar mai putea interesa și
Ungaria – Viktor Orban este criticat de investitorii germani pentru clientelism
Ungaria – Viktor Orban este criticat de investitorii germani pentru clientelism
Investitorii germani au considerat mult timp Ungaria drept propria lor ogradă, în condiţiile în care constructori auto precum Mercedes sau BMW continuă să îşi extindă prezenţa şi să......
Premier Energy cumpără parcul eolian „Mihai Viteazu” din judeţul Constanţa cu 88 de milioane de euro
Premier Energy cumpără parcul eolian „Mihai Viteazu” din judeţul Constanţa cu 88 de milioane de euro
Grupul Premier Energy a achiziţionat parcul eolian "Mihai Viteazu" din judeţul Constanţa, o regiune renumită pentru condiţiile ...
Oamenii de ştiinţă salută descoperirea unui material „interesant” care poate stoca gazele cu efect de seră
Oamenii de ştiinţă salută descoperirea unui material „interesant” care poate stoca gazele cu efect de seră
Oamenii de ştiinţă au salutat descoperirea "interesantă" a unui tip de material poros care poate stoca dioxidul de carbon, ...
Magazinele Lidl din România vor fi închise pe 5 și 6 mai 2024
Magazinele Lidl din România vor fi închise pe 5 și 6 mai 2024
Cele peste 350 e magazine Lidl din toată țara vor fi închise în prima și a doua zi de Paște, pe 5 și 6 mai 2024. Clienții ...