Chat GPT prezice că aceste 5 criptomonede noi vor exploda în 2023 (P)

Criptomonede noi sunt lansate deja la ordinea zilei, iar uneori este destul de dificil de înțeles care dintre ele au un adevărat potențial de creștere. În acest sens, deosebit de utile au devenit instrumentele de IA (inteligență artificială), precum este Chat GPT. Acest instrument îți poate economisi ore de cercetare, oferindu-ți instant informațiile de care ai nevoie pentru a face o predicție de preț.
Ion Dobreanu - vin, 02 iun. 2023, 11:50
Chat GPT prezice că aceste 5 criptomonede noi vor exploda în 2023 (P)

TOP 5 criptomonede care vor crește în 2023, conform ChatGPT

Am scris acest articol utilizând capabilitățile predictive puternice ale ChatGPT, obiectivul fiind de a explora predicțiile și proiecțiile de preț pentru cinci dintre proiectele cu cea mai rapidă creștere din acest an.

1. Wall Street Memes

Wall Street Memes este o monedă meme de pre-vânzare nou-nouță, lansată de o echipă experimentată, cu un istoric dovedit în cripto și peste 1 milion de urmăritori pe canalele sale de socializare.

În această predicție de preț pentru Wall Street Memes, Chat-GPT și-a exprimat previziunile sale de preț pe termen scurt și lung, luând în considerare diverși factori precum comunitatea sa, hype-ul și istoricul echipei.

Ce spune Chat GPT despre Wall Street Memes

Sfârșitul anului 2023: pe baza hype-ului său lăudabil de prevânzare de până acum, cu peste 800.000 USD strânși la wallstmemes.com, ne așteptăm ca prețul tokenului WSM să crească în urma IEO-ului său. Având în vedere acest lucru, predicția noastră de preț pentru Wall Street Memes prognozează un preț de 0,06 USD până la sfârșitul anului.
Sfârșitul anului 2025: Rețelele sociale ale proiectului au primit deja interacțiune pe Twitter de la Elon Musk, care se poate repeta. Mai mult, lansează, de asemenea, o serie de Bitcoin Ordinals NFT, arătând că echipa urmează cele mai recente tendințe – la care s-ar putea continua să se adapteze în anii următori, oferindu-le capacitatea de a avea succes pe termen lung. Previziunile noastre de preț pentru Wall Street Memes estimează un preț de 0,15 USD până la sfârșitul anului 2025.
Sfârșitul anului 2030: Estimarea unui preț pe termen lung poate fi dificilă, în special pentru monedele meme mai noi. Cu toate acestea, Wall Street Memes are un brand deja consacrat pe care l-ar putea folosi pentru a crește pe termen lung. Dacă are succes, predicția noastră de preț pentru Wall Street Memes vede ca $WSM să ajungă la 0,40 USD pe parcursul deceniului, un câștig de puțin peste 10 ori față de prețul de listare așteptat de 0,0337 USD.

Cumpără Wall Street Memes

 

2. AIDoge (AI)

Căutând să redefinească spațiul memecoin, AIDoge (AI) a apărut pe piață, una dintre cele mai bune criptomonede din care să alegeți. Este o platformă de generare de meme care valorifică puterea inteligenței artificiale pentru a ridica cultura acestor imagini amuzante.

Tokenul AI este disponibil în prezent la prețul de 0,0000276 USD, ceea ce asigură investitorilor săi un câștig nominal de peste 20% odată ce această criptomonedă va începe să se tranzacționeze pe diferite burse.

Ce spune ChatGPT de la AIDoge?

„În baza etapelor de referință proiectate de AIDoge și a planului de alocare a jetoanelor, se pare că există o foaie de parcurs pozitivă pentru creșterea prețului AI. Iată predicția mea pentru această criptomonedă:

Sfârșitul anului 2023 – Cu oferta inițială pe diferite burse centralizate și descentralizate, prețul ar putea crește de la 0,00005712 USD inițial la aproximativ 0,00007 USD, având în vedere dobânda și lichiditatea acestor listări.
Sfârșitul anului 2024: Dezvoltarea și lansarea platformei AIDoge ar trebui să atragă mai mulți utilizatori, eventual împingând prețul în jurul valorii de 0,00013 USD, față de 0,0001 USD estimat.
Sfârșitul anului 2025 – prețul ar putea atinge valoarea de 0,0002 USD, puțin peste 0,000175 USD anticipat.
Sfârșitul anului 2030: În perspectiva pe termen lung, sistemul bazat pe credite al platformei și generarea de meme bazată pe inteligență artificială ar putea crește semnificativ valoarea jetonului. Astfel, până la sfârșitul deceniului, jetonul AI ar putea atinge o valoare de aproximativ 0,0006 USD, depășind pragul 0,0005 USD proiectat inițial.”

Cumpără AiDoge

3. Spongebob

De la lansarea sa pe 4 mai a acestui an, SpongeBob a cunoscut o creștere vertiginoasă a prețurilor, asigurându-se listări pe mai multe burse de clasă mondială, inclusiv LBank, CoinW și Toobit. În prezent, SPONGE se tranzacționează la 0,0005148 USD, ceea ce corespunde unor câștiguri de peste 389% pentru ultima săptămână și unei pierderi aproximative de 1% în ultimele 24 de ore.

Ce spune ChatGPT al lui Spongebob?

„Reieșind din prețul actual al $SPONGE și a condițiilor de piață, să explorăm câteva scenarii viitoare posibile pentru prețul simbolului:

• Pe termen scurt (în câteva zile sau săptămâni), având în vedere traiectoria ascendentă actuală, $SPONGE are șanse reale de a atinge 0,0008 USD sau chiar 0,001 USD.
• Pe termen mediu (de la câteva luni până la un an), dacă $SPONGE apare cu succes în DEX-uri și CEX-uri suplimentare, ar putea oferi într-adevăr o creștere semnificativă a prețului token-ului. Am putea vedea o creștere a token-ului la nivelul de 0,0025 USD sau, eventual, chiar mai mare, în funcție de răspunsul pieței.
• Pe termen lung (câțiva ani): Privind dobânda actuală și uimitoarea capitalizare de piață de 824 de milioane de dolari, este clar că există un interes substanțial al investitorilor în $SPONGE. Dacă acest lucru continuă și proiectul își implementează cu succes foaia de parcurs, am putea observa o creștere multiplă a valorii simbolului pe termen lung, atingând potențial nivelul de 0,01 USD sau mai mare.”

Cumpără Spongebob token

4. Ecoterra (ECOTERRA)

Ecoterra urmărește să îmbunătățească gradul de conștientizare a mediului și să reducă amprenta de carbon, o misiune care a atras deja peste 3,7 milioane de dolari în prevânzare, făcând-o una dintre cele mai bune criptomonede în care să investești chiar acum.

Ce spune ChatGPT despre Ecoterra?

ChatGPT prezice un potențial imens de creștere pentru acest proiect cripto promițător greentech , care ar putea atinge 0,04 USD până la sfârșitul anului 2023:

„Pe baza informațiilor furnizate cu privire la tokenomia Ecoterra, foaia de parcurs și impulsul potențial de creștere, iată predicțiile mele de preț pentru tokenul ECOTERRA:

Sfârșitul anului 2023 – Având în vedere listele de prevânzare și de răscumpărare anticipată, ECOTERRA ar putea atinge un preț de aproximativ 0,04 USD până la sfârșitul anului 2023, puțin peste 0,03 USD estimat.
Sfârșitul anului 2025 – Ținând cont de popularitatea în creștere a proiectelor „verzi” și de cererea potențială de jetoane ECOTERRA, prețul ar putea ajunge la aproximativ 0,09 până la sfârșitul anului 2025, depășind valoarea estimată de 0,075.
Sfârșitul lui 2030: Prin potențiale parteneriate cu mari corporații și credibilitate, ECOTERRA ar putea atinge un preț de aproximativ 0,70 USD până la sfârșitul anului 2030, depășind 0,60 USD estimat.

Pe măsură ce Ecoterra continuă să colaboreze cu mărci globale și să le integreze în ecosistemul său, este gata să devină un jucător de frunte pe piața circulară. Prin urmare, acum poate fi momentul să cumperi ECOTERRA.”

Cumpără Ecoterra

 

5. Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ este o platformă descentralizată în plină dezvoltare, care deja a atras atenția comunității crypto. Acest proiect inovator este conceput pentru a oferi un punct de intrare intuitiv în lumea serviciilor și produselor Web3, atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru cei experimentați. Chiar dacă este proaspăt lansat, proiectul a adunat deja peste 435.000 USD.

Ce spune ChatGPT despre LPX?

Criptonaliștii prevăd deja un viitor mai mult decât luminos pentru LPX, invocând inițiative de marketing planificate și mai multe integrări Web3. De fapt, unii cred că LPX va fi printre cele mai căutate jetoane în 2023 și ChatGPT este de acord.
„Pe baza informațiilor furnizate despre pre-vânzarea Launchpad XYZ, tokenomics și viitor, iată predicțiile mele de preț pentru tokenul LPX:

Sfârșitul anului 2023 – Având în vedere prevânzarea în curs și listele anticipate, LPX ar putea ajunge la aproximativ 0,12 USD până la sfârșitul lui 2023, îmbunătățind prognoza de 0,097 USD.
Sfârșitul lui 2025 – Odată cu creșterea tehnologiilor Web3 și cererea potențială pentru tokenul LPX, prețul ar putea ajunge la aproximativ 0,30 USD până la sfârșitul anului 2025, depășind valoarea proiectată de 0,25 USD.
Sfârșitul anului 2030: Pe termen lung, având în vedere potențialul proiectului, LPX ar putea ajunge la un preț apropiat de 0,60 USD până la sfârșitul anului 2030, depășind 0,52 USD estimat.”

          Cumpără Launchpad

Te-ar mai putea interesa și
Hidroelectrica a scos la licitație contractul pentru o nouă hidrocentrală, Nehoiașu 2
Hidroelectrica a scos la licitație contractul pentru o nouă hidrocentrală, Nehoiașu 2
Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a scos la licitație lucrările pentri finalizarea centralei Nehoiașu 2, parte a amenajării hidrotehnice Siriu-Surduc......
De la poarta fermei pe raft. Cum se modifică prețurile în România vs celelalte state din UE
De la poarta fermei pe raft. Cum se modifică prețurile în România vs celelalte state din UE
Luând ca exemplu merele, produs pentru care există date atât la nivel local cât și pentru mare parte dintre statele ...
BMW, de la „testul” i3 la poziția de lider al mărcilor premium în domeniul mașinilor electrice
BMW, de la „testul” i3 la poziția de lider al mărcilor premium în domeniul mașinilor electrice
Debutul pe piață al modelului electric BMW i3 a fost unul dificil, însă acum marca și-a depășit clar rivalii din segmentul ...
George Zlati, avocat: Accesarea telefoanelor, a Facebook-ului partenerilor sau foștilor parteneri de viață e un fenomen răspândit în România, deși e o faptă penală
George Zlati, avocat: Accesarea telefoanelor, a Facebook-ului partenerilor sau foștilor parteneri de viață e un fenomen ...
Topul infracțiunilor informatice din România este condus de accesul ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni ...