ChatGPT prevede posibila evoluție a prețului Bitcoin. Bitcoin Minetrix – opțiune mai bună?

Ion Dobreanu - lun, 02 oct. 2023, 15:07
ChatGPT prevede posibila evoluție a prețului Bitcoin. Bitcoin Minetrix - opțiune mai bună?

ChatGPT a emis un verdict șocant în legătură cu prețul Bitcoin, în contextul în care piața cripto se confruntă cu o volatilitate fragilă, iar ofertele de monede cu randament ridicat, cum ar fi Bitcoin Minetrix, încep să crească.

Bitcoin a ajuns astăzi la 26.800 de dolari, dar a înregistrat rapid și o scădere. Astfel, la momentul redactării acestui articol, Bitcoin se comercializează cu 26.150 USD per token.

Dar ChatGPT consideră că ar putea scădea până la 13.000 USD. Fluctuațiile majore ale prețului Bitcoin și ale criptomonedelor în general nu reprezintă o noutate. Totuși, asta nu înseamnă că nu ar exista frustrare pe piață, dacă predicția ChatGPT s-ar dovedi a fi reală, cu atât mai mult cu cât Bitcoin este considerată o criptomonedă relativ stabilă.

Dar activele purtătoare de randament, care oferă un flux de venit pentru investitorii care își mizează monedele, continuă să fie populare ca modalitate de acoperire a riscului de capital.

În acest peisaj, Bitcoin Minetrix iese în evidență ca o ofertă unică, în care stakerii câștigă credite care pot fi apoi folosite pentru a extrage Bitcoin în cloud. Investitorii au canalizat 116.000 USD în BTC Minetrix în ultimele două zile.

Canalul de analiză YouTube Crypto Gains, cu 108.000 de abonați, consideră că Bitcoin Minetrix este un bun candidat pentru a perturba mineritul Bitcoin și aceasta este o propunere de valoare uriașă.

Există un sentiment de neliniște pe piață când vine vorba de prețul Bitcoin, dar există o îngrijorare și mai mare a investitorilor, respectiv Binance.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Dacă Binance se prăbușește, Bitcoin ar putea ajunge la 13.000 USD, dar Bitcoin Minetrix echilibrează riscurile, spune ChatGPT

Principala îngrijorare de pe piață se învârte în jurul situației de la Binance, cel mai mare schimb de criptomonede din lume, deoarece există instabilitate când vine vorba de directorii companiei.

Negativitatea persistentă continuă să fie respinsă de susținătorii Binance și, desigur, de fondatorul și CEO-ul Changpeng Zhao (alias CZ), dar directorii continuă să plece.

Înainte de a ajunge la atracțiile cripto care oferă randament și rolul pe care ar trebui să-l joace într-un portofoliu echilibrat, am întrebat ChatGPT Pro (GPT4) ce s-ar întâmpla cu prețul Bitcoin dacă Binance s-ar prăbuși. Răspunsul său este unul îngrijorător.

ChatGPT a adus în ecuație cinci factori pentru a-și susține afirmația: vânzarea în panică, încrederea, efectele secundare, impactul reglementărilor și referințele istorice.

Referința sa istorică menționează prăbușirea Mt. Gox. ChatGPT identifică efecte secundare care ar duce la congestionarea tranzacțiilor și la o creștere a taxelor – ceilalți factori vorbesc de la sine.

În acest context, ChatGPT prevede un prag minim al Bitcoin la nivelul de 13.000 USD și un prag maxim la 18.200 USD.

„Într-un scenariu în care Binance se prăbușește, Bitcoin ar putea vedea o scădere de la 30% până la 50% într-o perioadă scurtă, poziționându-și prețul la un nivel cuprins între 13.000 USD și 18.200 USD. Aceasta este o estimare speculativă bazată pe magnitudinea evenimentului, dar scăderea reală ar putea fi mai mult sau mai puțin severă.”, potrivit ChatGPT.

Cumpără Bitcoin Minetrix

ChatGPT recomandă investiția în Bitcoin Minetrix

ChatGPT ne-a mai menționat că toate criptomonedele pot fi afectate de o eventuală prăbușire a Binance, inclusiv Bitcoin Minetric. Totuși, robotul crede că un portofoliu diversificat poate reduce riscurile. Astfel, investitorii sunt sfătuiți să dețină „atât active consacrate, precum Bitcoin, cât și active cu randament, precum Bitcoin Minetrix”.

„Comparație cu Bitcoin:

Deși Bitcoin nu oferă un randament direct, istoricul său extins, securitatea și poziționarea drept criptomonedă de top oferă o formă de stabilitate (față de alte criptomonede, nu activele tradiționale). Această stabilitate poate fi propria sa formă de „randament”, în sensul păstrării valorii în timp.

În concluzie: avantajul unui activ purtător de randament în timpul recesiunilor pieței este valabil. Cu toate acestea, profilul general de risc și rentabilitate al investiției ar trebui să fie luate în considerare în mod holistic. Atât potențialul de apreciere a capitalului, cât și randamentul ar trebui să fie cântărite în raport cu riscurile asociate cu fundamentele proiectului, cu piața mai largă și cu factorii externi.

Este întotdeauna recomandabil să diversificați investițiile pentru a echilibra riscurile și recompensele. Acest lucru ar putea implica deținerea atât a activelor consacrate, cum ar fi Bitcoin, cât și a celor cu randament, precum Bitcoin Minetrix.”, potrivit ChatGPT.

Pe lângă constatările ChatGPT citate mai sus, comercianții sunt, fără îndoială, atrași de implicațiile randamentului oferit de Bitcoin Minetrix, datorită potențialului său de a reduce presiunea de vânzare atunci când se listează $BTCMTX, stimulând în același timp adoptarea pe termen lung.

În câteva ore de la începutul prevânzării, mai mult de 100.000 USD au contribuit la obiectivul inițial de strângere de fonduri de 15,6 milioane USD. Există 10 etape de prevânzare – începând cu Etapa 2, prețul tokenului crește cu 10% la fiecare etapă.

Puteți fi la curent cu progresul prevânzării și cu numărul de jetoane mizate urmărind contul oficial X (fostul Twitter) și alăturându-vă grupurilor de Telegram și Discord.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Te-ar mai putea interesa și
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Majoritatea breşelor de securitate (94%), descoperite în 2023, la nivel global, au fost motivate financiar, iar peste 70% au fost comise de grupuri de crimă organizată, reiese din datele unei......
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane ...
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Un report cumulat care depăşeşte 9,25 milioane de lei (peste 1,85 milioane de euro) este în joc la tragerea Noroc de ...
MAI: Între 1 şi 6 mai nu se vor desfăşura activităţi de lucru cu publicul la ghişeu pentru eliberarea de documente
MAI: Între 1 şi 6 mai nu se vor desfăşura activităţi de lucru cu publicul la ghişeu pentru eliberarea de documente
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) reaminteşte că, luni şi marţi, serviciile publice comunitare care eliberează permise ...