1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

News

Ciolacu: Proiectul de buget pe 2018 şi HG privind salariul minim de 1.900 de lei vor fi discutate săptămâna viitoare de Guvern

Guvernul ar putea discuta săptămâna viitoare proiectul de buget pe 2018, a anunţat, marţi, vicepremierul Marcel Ciolacu, precizând că în aceeaşi şedinţă a Executivului ar urma să fie aprobat şi proiectul de act normativ referitor la salariul minim.

28 noi, 2017 | Agerpres

'La buget, săptămâna viitoare sperăm să intre în şedinţa de Guvern. (...) Din ce a spus domnul prim-ministru o să intre săptămâna viitoare, o să fie înaintat', a declarat Ciolacu, la Palatul Victoria.

Întrebat de ce nu va discuta Guvernul în această săptămână proiectul de buget, Ciolacu a precizat: 'Pentru că nu avem avizele'.

Totodată, chestionat dacă hotărârea de Guvern prin care salariul minim va fi majorat la 1.900 de lei va fi adoptată în şedinţa din această săptămână a Executivului, Ciolacu a răspuns: 'Nu intră mâine. Va intra săptămâna viitoare, fiindcă trebuie să treacă termenul de transparenţă, de 30 de zile. Este una dintre legile care au întârziat intrarea bugetului în acest moment'.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO