1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

Companii

CME are un nou preşedinte venit de la Time Warner

Grupul de televiziune Central European Media Enterprises (CME), proprietarul ProTV, a anunţat marţi că l-a desemnat pe John Billock în postul de preşedinte, acesta înlocuindu-l pe fondatorul companiei, miliardarul Ronald Lauder, care şi-a anunţat demisia luna trecută, transmite Reuters.

15 apr, 2014 | Agerpres

John Billock este un fost director de la Time Warner, actualul acţionar majoritar de la CME. Pe lângă preşedinte, CME a numit şi alţi trei foşti directori de la Time Warner (Gerhard Zeiler, Iris Knobloch şi Doug Shapiro) în consiliul său director.

'Experienţa operaţională şi strategică pe care aceştia o vor aduce este de nepreţuit pentru companie şi acţionarii săi, în condiţiile în care ne străduim să creştem valoarea principalelor noastre branduri', au declarat cei doi directorii generali de la CME, Michael Del Nin şi Christoph Mainusch, într-un comunicat.

Aceste modificări vin după ce CME a ajuns la un acord cu principalul său acţionar, grupul american Time Warner, pentru a asigura necesarul de finanţare al companiei. CME are de gând să strângă 545 milioane de dolari pentru a-şi refinanţa datoriile.

CME are operaţiuni în şase state din Europa Centrală şi de Est. În România, CME include posturile de televiziune ProTV, Acasa TV, Acasa Gold TV, ProCinema, Sport. ro, ProTV International, ProTV Chişinău şi MTV România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO