CNA a respins prelungirea termenelor de intrare în emisie petru Digi Info şi Neptun Tv Bucureşti

Prelungirea termenelor de intrare în emisie pentru Digi Info şi Neptun Tv Bucureşti a fost respinsă, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului.
Economica.net - mar, 23 feb. 2016, 13:49
CNA a respins prelungirea termenelor de intrare în emisie petru Digi Info şi Neptun Tv Bucureşti

Solicitarea de prelungire pentru Neptun TV Bucureşti, depusă de S.C. Soti Cable Neptun SRL, a fost susţinută doar de patru membri ai CNA, iar solicitarea de prelungire pentru Digi Info, depusă de RCS&RDS SA, a fost susţinută de cinci membri.

Radu Herjeu, membru al CNA, şi-a motivat poziţia precizând că în situaţii similare a votat în acelaşi fel, scrie Agerpres.

‘Nu mi se pare normal ca în 18 luni să nu poţi să intri în emisie, din indiferent ce motive. (…) Dacă cerem de la posturile mici să intre în emisie în 12 luni, putem avea aşteptările astea şi de la posturile mari. Plus că pot depune oricând un nou dosar pentru licenţiere’, a adăugat el.

Pe 18 septembrie 2014, CNA a acordat licenţă audiovizuală prin satelit televiziunii Digi Info, solicitată de RCS&RDS.

Digi Info îşi propunea să fie o televiziune tematică, cu profil infotext, cu zonă de difuzare în România şi în state din Europa Centrală şi de Sud-Est care să difuzeze informaţii despre serviciile şi programele RCS&RDS, dar şi despre modificările de tarife.

Pe 30 octombrie 2014, CNA a aprobat solicitarea Soti Cable Neptun SRL din Constanţa de acordare a unei licenţe audiovizuale pentru Neptun TV Bucureşti şi autorizarea unui studio secundar în Capitală al Neptun TV Constanţa.

Potrivit dosarului depus la CNA, Neptun TV Bucureşti urma să aibă un format de principiu generalist, difuzând un program de 24 de ore, din care 15 ore program propriu şi opt ore retransmisie de programe de la Neptun TV Constanţa.

Te-ar mai putea interesa și
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr de 7.676 de cazuri noi (cel mai de la debutul valului patru) de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate peste 67.000 de teste, a......
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei regenerabile
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei ...
Compania italiană de utilităţi Enel şi-a propus triplarea capacităţilor de producere a energiei din surse regenerabile ...
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul Ungariei
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a îmbunătăţit vineri ratingul de ţară al Ungariei, de la "Baa3" până la ...
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Kaufland, operatorul celui mai mare lanț de hypermarketuri la nivel național și numărul doi pe piața comerțului alimentar ...