CoinPoker oferă intrare gratuită la Crypto Series of Poker

În acest moment, se desfășoară una dintre cele mai palpitante competiții din lumea criptomonedelor: Crypto Series of Poker (CSOP), găzduită cu fast și determinare de platforma CoinPoker. Pentru a marca această ocazie de excepție, site-ul oferă un cadou cu adevărat valoros, acces gratuit la evenimentul său principal de duminică.
Ion Dobreanu - joi, 02 mai 2024, 14:10
CoinPoker oferă intrare gratuită la Crypto Series of Poker

Programat să înceapă la ora 18:30 GMT pe data de 28 aprilie, evenimentul aduce în prim-plan un fond de premii garantat impresionant, evaluat la suma colosală de 100.000 USD. Participanții vor fi testați în cadrul formatului de joc No Limit Hold’em, iar pentru a se alătura acestei aventuri pline de suspans, aceștia trebuie să investească un buy-in de 500 USD.

Vizitează CoinPoker

Cu toate acestea, pentru un norocos, această sumă ar putea rămâne intactă în contul său, deoarece există o oportunitate senzațională de a obține acces gratuit la acest eveniment de excepție. Cum? Ei bine, totul se întâmplă pe X (fostul Twitter). Pentru a fi eligibili, cei dornici trebuie să urmărească @CoinPoker_OFF, să distribuie postarea despre eveniment și să adauge un comentariu cu numele lor.

Până în acest moment, s-au înscris puțin peste 20 de jucători, dar numărul este în creștere rapidă. Acest giveaway adaugă un plus de entuziasm în jurul evenimentului. Cu posibilitatea de răscumpărări nelimitate disponibile, se așteaptă ca numărul de participanți să crească considerabil în următoarele ore. Astfel, chiar și cei mai precauți jucători sunt încurajați să-și încerce norocul și să se alăture acestei aventuri fără precedent în lumea pokerului crypto.

Turnee speciale pentru High Rollers

În data de 28 aprilie, pasionații de poker au avut parte de un turneu special, cu un buy-in de 200 USD.

Fondul de premii garantat a fost setat la o sumă impresionantă de 50.000 USD, oferindu-le jucătorilor o șansă de neegalat de a cuceri câștiguri substanțiale.

Și totuși, acest eveniment nu a fost decât o mică parte din festivitățile care vor marca ultima zi a Crypto Series of Poker. Seria va găzdui și mai multe turnee dedicate jucătorilor de elită, acestea fiind marcate de buy-in-uri de 5.000 USD.

Cu toate acestea, când ne gândim că CoinPoker deține recordul pentru cel mai mare pot din istoria pokerului online, cu o sumă de 7,75 milioane de dolari. Astfel, toți cei implicați sunt cu ochii pe premii și pe momentele de glorie care vor defini această ultimă etapă a CSOP.

Aplicația CoinPoker, disponibilă nu doar pentru CSOP

În afară de spectaculosul Crypto Series of Poker, platforma CoinPoker servește ca gazdă pentru o varietate de meciuri și turnee regulate de poker, oferind jucătorilor oportunitatea de a-și testa abilitățile împotriva unora dintre cei mai buni din lume în acest domeniu.

Ce face CoinPoker cu adevărat special este posibilitatea de a plasa pariuri folosind Tether (USDT), o criptomonedă care este ancorată ferm în raport 1:1 cu dolarul american. Această caracteristică nu numai că garantează stabilitatea valorii, dar și asigură anonimatul, permițând astfel jucătorilor din toate colțurile lumii, inclusiv din Statele Unite, să se bucure de serviciile platformei.

Cu aplicații disponibile pentru Windows, Mac, iOS și Android, CoinPoker face accesul ușor și comod pentru oricine dorește să participe. Utilizarea MetaMask pentru conectare minimizează necesitatea de a furniza informații personale.

Lansată pe data de 19 aprilie, seria impresionantă Crypto Series of Poker de la CoinPoker își întinde aripile pe parcursul a 10 zile, oferind nu mai puțin de 41 de turnee, toate acompaniate de premii garantate de un milion de dolari.

De asemenea, performanțele excepționale sunt răsplătite cu premii suplimentare, inclusiv posibilitatea de a revendica un bonus de 10.000 USD. Progresul în clasament este măsurat în termeni de numerar, victorii și eliminări de jucători, fiecare având potențialul de a aduce câștiguri substanțiale.

Așa cum am menționat mai devreme, un jucător norocos are șansa de a câștiga un bilet în valoare de 500 USD pentru evenimentul principal de duminică prin intermediul X doar deschizând un cont CoinPoker astăzi.

În afară de CSOP, jucătorii se pot bucura de turnee freeroll regulate, calificări satelit pentru CSOP și evenimente cu buy-in începând de la doar 0,01 USD, toate oferind avantaje suplimentare.

Și pentru a face oferta și mai atrăgătoare, CoinPoker întâmpină noii utilizatori cu un bonus generos de bun venit de 100%, până la suma impresionantă de 1.100 USD. De asemenea, deținătorii de tokenuri native CHP pot pretinde un rakeback de 33%, aducând un plus de valoare și mai mare în experiența de joc.

Vizitează CoinPoker

Articol susţinut de COINPOKER.com.

Te-ar mai putea interesa și
Indicele Dow Jones al Bursei din New York a sărit pentru prima dată de 40.000 de puncte, în așteptarea unei decizii a Fed de reducere a dobânzii
Indicele Dow Jones al Bursei din New York a sărit pentru prima dată de 40.000 de puncte, în așteptarea unei decizii a ...
Indicele Dow Jones Industrial Average al Bursei de la New York a depăşit joi, pentru prima dată, pragul de 40.000 de puncte, în condiţiile în care marţi, miercuri şi joi bursele globale au......
Mircea Hațegan este noul director comercial al Telekom Romania Mobile Communications, în locul Andreei Cramer
Mircea Hațegan este noul director comercial al Telekom Romania Mobile Communications, în locul Andreei Cramer
Mircea Hațegan a fost numit astăzi în funcția de director executiv comercial al Telekom Romania Mobile Communications, ...
MADR: Inspectorii ANPA nu au identificat activităţi de recoltare a moluştelor sau a rapanelor în zona Portului Midia – Năvodari
MADR: Inspectorii ANPA nu au identificat activităţi de recoltare a moluştelor sau a rapanelor în zona Portului Midia ...
Inspectorii Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură (ANPA) au realizat în anul 2024, numai în Portul Midia ...
CNAIR pregătește achiziția a 32 de utilaje cu cu macara și echipament de atenuare a șocurilor la impact
CNAIR pregătește achiziția a 32 de utilaje cu cu macara și echipament de atenuare a șocurilor la impact
CNAIR a anunțat debutul procedurilor legale pentru achiziția unor utilaje destinate intervențiilor de întreținere pe ...