1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Compania românească Druid va introduce asistenţi virtuali inteligenţi în WhatsApp, în baza unui parteneriat cu Vonage

Druid, companie românească specializată în dezvoltarea de asistenți virtuali (chatboți) pentru organizații de tip Enterprise a semnat un parteneriat tehnologic cu Vonage, liderul global de soluții de business în cloud specializat în soluții de comunicare de tip mesagerie, chat, social media, video sau voce. Prin acest parteneriat, chatboții Druid vor fi capabili să preia comenzi și să răspundă prin WhatsApp.

29 ian, 2020 | | ECONOMICA.net

Parteneriatul dintre Druid și Vonage (fosta Nexmo, Platforma Vonage API) a fost posibil datorită creșterii cererii de asistenți virtuali inteligenți care pot comunica prin WhatsApp. În prezent, WhatsApp are 1,5 miliarde de utilizatori în peste 180 de țări și este utilizat pe scară largă de comunitățile de afaceri datorită criptării mesajelor de tip end-to-end, ușurinței de utilizare și varietății de conținut care poate fi trimis - documente, fotografii sau videoclipuri.

Vonage oferă API-uri de comunicații, inclusiv soluții de mesagerie, comunicații vocale și video, care permit companiilor agile să-și îmbunătățească experiența clienților și să realizeze noi rezultate la scară largă. Cu o platformă complet integrată și prezență globală, API-urile Vonage oferă o modalitate simplă și agilă de a se integra cu soluția de afaceri WhatsApp, prin care asistenții virtuali Druid pot oferi acces clientului la informații critice printr-un canal de comunicare familiar.

Citeşte şi: Early Game Ventures inveşteste în tehnologia de chatbots dezvoltată de Druid şi evaluată la peste 8 milioane de euro

Prin integrarea WhatsApp Business API, un asistent virtual Druid va permite oricărui angajat, client, partener sau furnizor să discute cu sistemele software interne ale unei companii (ERP, CRM, BI) prin WhatsApp. Utilizatorii vor folosi un mediu de comunicare prietenos pentru a răspunde la întrebările lor cele mai complicate, prin tehnologii precum AI (Artificial Intelligence), NLU (Natural Language Understanding), ML (Machine Learning) sau OCR (Optical Character Recognition).

„A deveni partener cu Vonage pentru a-și susține comunicările este un pas major în strategia noastră de a poziționa DRUID ca un hub de conversație de ultimă oră. Adăugarea WhatsApp, cu toate avantajele sale de securitate, localizare și rate ridicate de livrare de mesaje, va aduce un plus de valoare tuturor companiilor Enterprise care se concentrează pe inovație, hiper-personalizare și ușurința de utilizare prin intermediul tehnologiei ”, a declarat, într-un comunicat, Daniel Bălăceanu, director de management de produs, Druid.

Druid este o companie de înaltă tehnologie care dezvoltă asistenți virtuali inteligenți pentru organizații de tip Enterprise. În mai puțin de 1 an de la lansare, Druid are deja clienți ca Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, BRD, Asirom, Dacris, ProTV, Rețeaua de sănătate Regina Maria, Farmaciile Dona sau Servier.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO