1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Promenada Mall de Grupul Nepi

Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea de concentrare economică constând în preluarea controlului de către Grupul Nepi, prin NE Property Cooperatief UA asupra Floreasca City Center, se arată într-un comunicat al autorităţii române de concurenţă, remis, miercuri, AGERPRES.

05 noi, 2014 | Agerpres

Practic, în urma acestei tranzacţii, grupul Nepi, prin NE Property Cooperatief şi Ingen Europe dobândeşte controlul asupra centrului comercial Promenada Mall.

În România, Grupul Nepi desfăşoară activităţi de investiţii imobiliare în scopul închirierii către terţi de spaţii de birouri, spaţii comerciale şi industriale. Floreasca City Center desfăşoară activităţi de închiriere şi subînchiriere a bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, prin intermediul Promenada Mall Bucureşti.

Consiliul Concurenţei a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, constatându-se că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei piaţa serviciilor de închiriere a proprietăţilor imobiliare cu destinaţie comercială din cadrul marilor centre comerciale (centre comerciale tip 'mall', hypermarketuri, galerii comerciale cu o suprafaţă de peste 2.500 mp).

Decizia Consiliului Concurenţei cu privire la această operaţiune va fi publicată pe site-ul autorităţii române de concurenţă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO